Αρχική
Προσωπικά
Βιογραφικό
Άρθρα-Δημοσιεύσεις
Λάκκοι-Ιστορία
Ενδιαφέροντα
Βιβλιοστάσιο
Επικίνδυνα υλικά
Εργονομία
Εργαλεία
Πολυτεκνικό Βήμα
Δημόσια έργα
Μέτρα και σταθμά
Ημερολόγια
Alfavito
Φωνητικό αλφάβητο
Κώδικας Morse
Χρήσιμα
Μικρό λεξικό
Ορθογραφία
Στίξη
Αρχαίες μετοχές
Δοτικές
Λατινικές φράσεις
Βιβλιογραφίες
Παραπομπές
Διορθωτικά
Επικοινωνία

 
Μπάμπης Κουτρούλης
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στους Λάκκους, ένα ορεινό χωριό που ανήκει σήμερα στο Δήμο Μουσούρων του Νομού Χανίων. Πατέρας μου ήταν ο Γιώργος Κουτρούλης, καφετζής, αγρότης και μελισσοκόμος. Μητέρα μου είναι η Ερμιόνη Κουτρούλη, καφετζίνα, αγρότισσα και μελισσοκόμος, επίσης. Το Δημοτικό Σχολείο το τέλειωσα στους Λάκκους (τότε λειτουργούσε ακόμα σκολειό στο χωριό). Τα γυμνασιακά και λυκειακά μου χρόνια τα πέρασα μεταξύ Αθήνας (Ανάβρυτα) και Χανίων (Β' Λύκειο). Τα φοιτητικά μου χρόνια, όμορφα κι αξέχαστα, είναι σημαδεμένα από τη ζωή μου στη Θεσσαλονίκη. Εκεί ολοκλήρωσα τις σπουδές μου (ηλεκτρολόγος μηχανικός) και γνώρισα τη γυναίκα μου, την Κατερίνα Περισυνάκη, μαθηματικό και βιβλιοπώλη, ιδιοκτήτρια της «Κίχλης», ενός από τα καλύτερα βιβλιοπωλεία του Ηρακλείου.

Σήμερα ζω στο Ηράκλειο και εργάζομαι στην Τεχνική Υπηρεσία του ΤΕΙ Κρήτης. Την οικογένεια μου συμπληρώνουν τα τέσσερα μας παιδιά: ο Γιώργος (1990), ο Κωνσταντίνος (1991), η Καλλινόη (2000) και η Χρυσαυγή (2002).

Τις ελεύθερες μου ώρες ασχολούμαι με το γράψιμο (κυρίως τεχνικών κειμένων), την αστρονομία, τη λαογραφία και, βέβαια, με τη δημιουργία αυτών των σελίδων.

Παρατήρηση: Για εκτεταμένο βιογραφικό σημείωμα, ακολουθείστε το σύνδεσμο, και, βέβαια, για του Κουτρούλη το γάμο είστε στο σωστό μέρος!


© 2003-2005 Μπάμπης Κουτρούλης. Η επίσκεψη στις σελίδες αυτές προϋποθέτει την αποδοχή των «Όρων Χρήσης»