Πληροφορίες προς Φοιτητές σχετικα με την Εσπερίδα του ΤΕΙ Κρήτης

Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 6 Απριλίου 2009 θα πραγματοποιηθεί εσπερίδα στο ξενοδοχείο «Ατλαντίς» με θέμα την παρουσίαση των αποτελεσμάτων των έργων του ΕΠΕΑΕΚ του ΤΕΙ Κρήτης.

Στην υλοποίηση των έργων ΕΠΕΑΕΚ συμμετείχαν και φοιτητές του Ιδρύματός μας, οι οποίοι απέκτησαν σημαντική εμπειρία σε θέματα εφαρμογής και ανάπτυξης της επιστημονικής περιοχής των σπουδών τους. Στο πλαίσιο της προγραμματισμένης Εσπερίδας θα δοθεί η δυνατότητα και σε άλλους ενδιαφερόμενους φοιτητές του Ιδρύματός μας να ενημερωθούν για τα προγράμματα αυτά και να εκδηλώσουν, αν το επιθυμούν, ενδιαφέρον συμμετοχής σε παρόμοια έργα του προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» που πρόκειται να προκηρυχθεί σύντομα.

Σημειώνεται ότι σε όσους φοιτητές παρακολουθήσουν την εσπερίδα, θα χορηγηθεί βεβαίωση υπογεγραμμένη από το συντονιστή της εκδήλωσης. Καθώς οι βεβαιώσεις αυτές θα διανεμηθούν την ώρα της εσπερίδας, παρακαλείστε, όσοι επιθυμείτε να την παρακολουθήσετε, να στείλετε τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, σχολή, τμήμα) στη διεύθυνση katerinak _(at)_ admin.teicrete.gr. μέχρι τη Δευτέρα 6/4 το μεσημέρι ώστε να ετοιμαστεί η βεβαίωση παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληφορίες εδώ.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Τμήμα Μηχανικών Μουσικής Τεχνολογίας & Ακουστικής Τ.Ε.
Σχολή Εφαρμοσμένων Επιστημών, ΤΕΙ Κρήτης
Ε. Δασκαλάκη Περιβόλια
741 33, Ρέθυμνο

ΤΗΛΕΦΩΝΑ

Γραμματεία: 28310-21900, 902 & 903
Γραμματεία (ΦΑΞ): 28310-21912
Πρόεδρος: 28310-21901

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

grmta@staff.teicrete.gr

Η Γραμματεία του τμήματος δέχεται τους ενδιαφερόμενους Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή και ώρες 11:00 έως 13:00. Βρίσκεται στο Κτήριο Α στον 1ο όροφο.
Γραμματέας: Νίκος Γωνιωτάκης