Θρεπτική Αξία τροφίμων μετά από επεξεργασία

Η πρόοδος στο μάθημα της Θρεπτικής Αξίας τροφίμων μετά από επεξεργασία θα
πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11/4/2019 και ώρα 9:00.
Η ύλη περιλαμβάνει τις πρώτες 6 παρουσιάσεις θεωρίας και Άσκησης Πράξης.

Ο Διδάσκων
Ευάγγελος Δεδεψίδης

Ημ.νια Δημοσίευσης: 
Πέμπτη, Απρίλιος 4, 2019 - 10:00
Κατηγορία: 
Δ' Εξάμηνο

Διεύθυνση:
Περιοχή Τρυπητός (2o χιλιόμετρο Σητείας-Παλαικάστρου)  
723 00 Σητεία Λασηθίου
  

Γραμματεία
Κουρουπάκη Νεκταρία 28430-29492  nektaria@staff.teicrete.gr

Fax: 2843026683