ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥΣ - Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2014
Οι προϋποθέσεις που πρέπει να τηρούνται ΑΥΣΤΗΡΑ για άμεση ανάρτηση των πτυχιακών εργασιών είναι:
(1) Το αρχείο της πτυχιακής εργασίας να είναι σε word ή pdf και να περιέχει Εξώφυλλο, Περιεχόμενα, Κύριος μέρος, Επίλογος, και Βιβλιογραφία.
(2) Μαζί με την εργασία κρίνεται αναγκαίο να παραδίδεται και ένα δεύτερο αρχείο κειμένου (word) με :
Περίληψη της εργασίας 5-10 γραμών στην Ελληνική και Αγγλική γλώσσα
Τον τίτλο της εργασίας στην Αγγλική γλώσσα
Τουλάχιστον 3 λέξεις κλειδιά σχετικές με την εργασία στην Ελληνική και Αγγλική γλώσσα.(3) To συνοδευτικό υλικό της εργασίας (πχ. video, εικόνες, σχέδια, αρχεία html, εκτελέσιμα αρχεία κλπ) θα προτιμάται σε συγκεκριμένο τύπο αρχείου (Δείτε συννημένο αρχείο).
(4) Ο σπουδαστής πρέπει να καταθέτει την εργασία του στην Κεντρική Βιβλιοθήκη μετά την παρουσίαση και αφού έχουν ολοκληρωθεί οι διορθώσεις που πιθανόν να χρειάζεται.
Από τη βιβλιοθήκη