Εικονική Περιήγηση

Για να δείτε την εφαρμογή σε πλήρη οθόνη πατήστε εδώ
 

Η εικονική περιήγηση περιλαμβάνει ενδεικτικούς εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας όπως αίθουσες διδασκαλίας, τη βιβλιοθήκη, το κλειστό γυμναστήριο κ.α.. Στόχος της είναι να αναδείξει τις υπερσύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις που στεγάζεται το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας με έδρα τον Άγιο Νικόλαο. Περιλαμβάνουν κτίρια 5.000 τ.μ., την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, το κλειστό γυμναστήριο σε οικόπεδο άνω των 20 στρεμμάτων.  

Η εικονική περιήγηση κατασκευάστηκε από τον Σήφη Κωνσταντουράκη, Ειδικό Τεχνικό Εργαστηριακό Προσωπικό (Ε.Τ.Ε.Π) του Τμήματος το διάστημα Ιούνιος-Σεπτέμβριος 2017 και τοποθετήθηκε στην ιστοσελίδα μας από τον Γιάννη Καπανταϊδάκη, Εργαστηριακό Συνεργάτη του Τμήματος, με την καθοδήγηση του Κώστα Παναγιωτάκη, Αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος.

Τα λογότυπα που εμφανίζονται όπως το Kolor, οφείλονται στο γεγονός πως έχει χρησιμοποιηθεί η δωρεάν έκδοση του απαραίτητου λογισμικού, και συνολικά υπήρξε μηδενικό κόστος για την κατασκευή της.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας
Τ.Θ. 128
Τ.Κ. 72100
Άγιος Νικόλαος  Κρήτης

Καλαρχάκη Αικατερίνη
Προϊσταμένη Γραμματείας
kalarhaki@staff.teicrete.gr
Τηλ. 28410-91103 - 91101
Fax Τµήµατος (Γραµµατεία): 28410-82879