Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας

Η νέα σελίδα του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας είναι η https://www.hmu.gr/mst στην οποία θα αναρτώνται πλέον όλες οι ανακοινώσεις και το σχετικό υλικό για το Τμήμα μας.

Καλώς ήλθατε στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου με έδρα τον Άγιο Νικόλαο.

Το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ. είναι δομημένο πάνω στις σημερινές ανάγκες της αγοράς με κατευθύνσεις

  • Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών
  • Επιστήμη των Δεδομένων και Τεχνολογίες Πληροφορικής
  • Ψηφιακό Μάρκετινγκ και Επικοινωνία

και συνδυάζει σύγχρονα γνωστικά αντικείμενα διοίκησης, πληροφορικής, οικονομίας και μάρκετινγκ.
 
Eίναι αντίστοιχο με το Τμήμα Δ.Ε.Τ. του Ο.Π.Α. με την υψηλότερη βάση στο 4ου επιστημονικό πεδίο και έχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά απασχόλησης στην αγορά εργασίας.
Απευθύνεται σε όλο το εύρος των επιχειρήσεων λόγω του γενικού του γνωστικού αντικειμένου. Λόγω των κατευθύνσεων του προγράμματος σπουδών οι απόφοιτοί μας μπορούν να εργαστούν και σε οποιαδήποτε θέση στην επιχείρηση όπως στη διοίκηση, στο τμήμα μάρκετινγκ και στο τμήμα πληροφορικής.

Εικονική Περιήγηση του τμήματος 

Το πρόγραμμα σπουδών του Τμήματος είναι βασισμένο στις σύγχρονες διεθνείς τάσεις της λεγόμενης 4ης βιομηχανικής επανάστασης αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες, δίδοντας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στους αποφοίτους του στην αγορά εργασίας, όχι μόνο εντός Ελλάδας αλλά και στο παγκοσμιοποιημένο πλέον επιχειρηματικό περιβάλλον

Σχολή: 
Σχολή Επιστημών Διοίκησης και Οικονομίας

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας
Τ.Θ. 128
Τ.Κ. 72100
Άγιος Νικόλαος  Κρήτης

Καλαρχάκη Αικατερίνη
Προϊσταμένη Γραμματείας
kalarhaki@staff.teicrete.gr
Τηλ. 28410-91103 - 91101
Fax Τµήµατος (Γραµµατεία): 28410-82879