Υποψήφιοι Φοιτητές

Τμήμα «Διοίκησης Επιχειρήσεων» Αγίου Νικολάου

You tube

Εικονική Περιήγηση του τμήματος

Το Τμήμα «Διοίκησης Επιχειρήσεων» του ΤΕΙ Κρήτης στον Άγιο Νικόλαο με τρεις κατευθύνσεις προχωρημένου (5ου) εξαμήνου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (με έμφαση στις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις), στη Διοίκηση Πληροφοριακών Συστημάτων (Management Information Systems) και στο Μάρκετινγκ (με έμφαση στο Digital Marketing)», προσφέρει ακριβώς αυτά τα γνωστικά αντικείμενα που δεν υπάρχουν στα προγράμματα σπουδών σε άλλο ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Κρήτη. Οι φοιτητές του τμήματος έχουν το πλεονέκτημα να αποφασίζουν για την κατεύθυνση που θα ακολουθήσουν στο 5ο εξάμηνο των σπουδών τους οπότε και έχουν αποκτήσει τις απαραίτητες γνώσεις ώστε να είναι σε θεση να επιλέξουν το αντικείμενο που τους ταιριάζει περισσότερο. Οι διδάσκοντες του τμήματος διαθέτουν πλούσιο ερευνητικό έργο αναγνωρισμένο από την διεθνή επιστημονική κοινότητα αλλά και σημαντικό διδακτικό έργο και είναι ιδιαίτερα προσιτοί προς τους φοιτητές.

Πρόγραμμα σπουδών

Το σύγχρονο πρόγραμμα σπουδών δίνει ισχυρές βάσεις εκτός από χρηματοοικονομικά και διοίκηση και σε πληροφορική όπως πληροφοριακά συστήματα, ηλεκτρονικό μάρκετινγκ και εξειδικευμένα λογισμικά, καθώς και γνώσεις που τους επιτρέπουν να κατανοούν τις διεθνείς αγορές. Ο συνδυασμός αυτός αποτελεί τη βάση του σύγχρονου μάνατζμεντ και δίνει τη δυνατότητα στα στελέχη της σύγχρονης επιχείρησης της κατάρτισης αποτελεσματικής στρατηγικής και της λήψης επιχειρηματικών αποφάσεων στο σημερινό ανταγωνιστικό και παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον.

 
 

Επαγγελματική Αποκατάσταση

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα επαγγελματικής αποκατάστασης, το 92% των αποφοίτων του τμήματος εργάζονται. Οι απόφοιτοι του τμήματος, λόγω της γενικής κατεύθυνσης του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, μπορούν να απασχοληθούν σε όλο το εύρος των επιχειρήσεων ιδιωτικού και δημόσιου τομέα όπως ξενοδοχειακές μονάδες, τράπεζες, οργανισμούς, τηλεπικοινωνίες, βιομηχανία κτλ. και σε διαφορετικές θέσεις στις επιχειρήσεις όπως στην διοίκηση, μάρκετινγκ, δημόσιες σχέσεις, διαχείριση προσωπικού, υπεύθυνοι πωλήσεων, διαχείριση πληροφοριακών συστημάτων κτλ. Το τμήμα διοργανώνει συχνά εκδηλώσεις με στόχο την σύνδεσή του με τις επιχειρήσεις και την επιμόρφωση των φοιτητών του, όπως οι διαλέξεις σε σύγχρονα θέματα διοίκησης επιχειρήσεων και η ημέρα καρίερας .

Εγκαταστάσεις - Τοποθεσία

Είναι ένα εντελώς καινούργιο, σύγχρονο και ανταγωνιστικό τμήμα, δομημένο πάνω στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς, που οι απόφοιτοί του θα έχουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας, όχι μόνο εντός Ελλάδας αλλά και στο παγκοσμιοποιημένο πλέον οικονομικό περιβάλλον. Στεγάζεται σε νέες υπερσύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις 5000τμ στα Λακώνια Αγίου Νικολάου, σε οικόπεδο άνω των 20 στρεμμάτων που περιλαμβάνουν εκτός από αίθουσες διδασκαλίας και πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια, αμφιθέατρο 200 θέσεων, βιβλιοθήκη και κλειστό γυμναστήριο.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Άγιος Νικόλαος)
Τ.Θ. 128
Τ.Κ. 72100
Άγιος Νικόλαος  Κρήτης

Καλαρχάκη Αικατερίνη
Προϊσταμένη Γραμματείας
kalarhaki@staff.teicrete.gr
Τηλ. 28410-91103 - 91101
Fax τµήµατος (Γραµµατεία): 28410-82879