Σεμινάριο "Βuild your Personal Brand"

Ημ.νες Διεξαγωγής: 
19-02-2019 09:30
Σεμινάριο "Βuild your Personal Brand"
Σας καλούμε την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2018, και ώρα 13.00-16.00 στο Αμφιθέατρο Εκδηλώσεων ΣΕΥΠ ΤΕΙ Κρήτης να παρακολουθήσετε  σεμινάριο  το οποίο συνδιοργανώνεται από το Γραφείο Διασύνδεσης ΤΕΙ Κρήτης και την πρωτοβουλία Grow Greek Tourism Online της Google. Αφορά σε Προπτυχιακούς – Μεταπτυχιακούς Φοιτητές και Πτυχιούχους του ΤΕΙ Κρήτης και πραγματοποιείται, για πρώτη φορά στο ΤΕΙ Κρήτης στο Ηράκλειο. Θα έχετε τη δυνατότητα  να μάθετε περισσότερα για το πώς μπορείτε να κτίσετε την προσωπική σας ταυτότητα με όλα τα διαθέσιμα μέσα. Η συνεργασία αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο των ανοιχτών συναντήσεων για τη σταδιοδρομίας “Career Meetings”  που διοργανώνονται  για 2η συνεχή χρονιά από το Γραφείο Διασύνδεσης ΤΕΙ Κρήτης. 
 
Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους τους φοιτητές (προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς) και σε αποφοίτους.  
Στο 3ωρο σεμινάριο θα αποκτήσετε μία καλή βάση γνώσεων για το τι  σημαίνει “personal brand”, πώς να το χτίσετε και πώς θα σας βοηθήσει στον τρόπο που παρουσιάζετε τον εαυτό σας σε μία συνέντευξη. Συγκεκριμένα θα μάθετε πώς να δημιουργείτε ένα σωστό βιογραφικό, καθώς και πώς να διαχειρίζεστε το προφίλ σας στο LinkedIn και το portfolio σας. 
 
Ακόμη, θα μιλήσουμε για εργαλεία τα οποία μπορείτε να αξιοποιήσετε για να βελτιώσετε τη διαδικτυακή σας παρουσία.   
Μετά την ολοκληρωμένη παρακολούθηση του σεμιναρίου θα λάβετε ηλεκτρονικά, εντός 1 εβδομάδας, βεβαίωση παρακολούθησης.  
Εγγραφείτε εδώ  https://goo.gl/xvLQw3 , για το 3ωρο σεμινάριο του Grow Greek Tourism Online.  Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (ώρα προσέλευσης 12.30). 
 

Διεύθυνση: Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων, ΤΕΙ Κρήτης, Εσταυρωμένος, Ηράκλειο Κρήτης, ΤΚ 71004
E-mailsecretariat-badm@staff.teicrete.gr, afan@staff.teicrete.gr
Tηλ:  2810 379613, 2810 379679
Fax:  2810 379638
Website: www.teicrete.gr/dep
Ώρες Υποδοχής Φοιτητών: Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή 12.30 - 14.30