Μεταβατικές διατάξεις φοιτητών του πρώην ΤΕΙ Κρήτης.

Η Συνέλευση του Τμήματος προκειμένου να διευκολύνει τους φοιτητές του πρώην ΤΕΙ Κρήτης να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους αποφάσισε ομόφωνα ότι:

  1. Καταργούνται όλα τα προ-απαιτούμενα Μαθήματα.
  2. Το κάθε μάθημα θα διδάσκεται μόνο στο εξάμηνο στο οποίο ανήκει, δηλαδή τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου θα διδάσκονται μόνο κατά το χειμερινό και του εαρινού μόνο το εαρινό.
  3. Στα εργαστήρια των μαθημάτων θα εγγράφονται μόνο οι φοιτητές του αντίστοιχου ή μεγαλύτερου εξαμήνου που δεν έχουν παρακολουθήσει ποτέ το εργαστήριο. Όσοι το έχουν παρακολουθήσει στο παρελθόν θα εξετάζονται χωρίς τη δυνατότητα παρακολούθησης.
  4. Οι εγγραφές φοιτητών στις εργαστηριακές ομάδες θα γίνονται παράλληλα στη σελίδα  του μαθήματος στο e-class καθώς και στην πλατφόρμα του Cardisoft (students της Γραμματείας).
  5. Οι διδάσκοντες των εργαστηριακών Τμημάτων θα παρέχουν τη δυνατότητα στους φοιτητές εναλλακτικών τρόπων εξέτασης (π.χ. εργασία, πρόοδος).
  6. Οι θεωρίες των μαθημάτων του Νέου Προγράμματος Σπουδών που έχουν κοινό θεωρητικό υπόβαθρο με τα μαθήματα του παλαιού προγράμματος, θα γίνονται στο ίδιο δίωρο.
  7. Οι Πτυχιακές Εργασίες που εκπονούνται υπό την επίβλεψη προσωπικού που δεν έχει μόνιμη σχέση εργασίας με το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, θα πρέπει να ολοκληρωθούν εντός του ακαδημαϊκού έτους 2019-2020.
Ημ.νια Δημοσίευσης: 
Πέμπτη, Ιούνιος 13, 2019 - 10:00

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Τμήμα Μηχανικών Μουσικής Τεχνολογίας & Ακουστικής Τ.Ε.
Σχολή Εφαρμοσμένων Επιστημών, ΤΕΙ Κρήτης
Ε. Δασκαλάκη Περιβόλια
741 33, Ρέθυμνο

ΤΗΛΕΦΩΝΑ

Γραμματεία: 28310-21900, 902 & 903
Γραμματεία (ΦΑΞ): 28310-21912
Πρόεδρος: 28310-21901

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

grmta@staff.teicrete.gr

Η Γραμματεία του τμήματος δέχεται τους ενδιαφερόμενους Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή και ώρες 11:00 έως 13:00. Βρίσκεται στο Κτήριο Α στον 1ο όροφο.
Γραμματέας: Νίκος Γωνιωτάκης