Πως θα μας βρείτε

Οι κτιριακές εγκαταστάσεις του τμήματος Μουσικής Τεχνολογίας και Ακουστικής λίγο πιο έξω από το κέντρο του Ρεθύμνου. Δεδομένου ότι το Ρέθυμνο βρίσκεται μεταξύ του Ηρακλείου και των Χανίων, κάποιος επισκέπτης θα μπορούσε να επιλέξει ακτοπλοϊκή γραμμή ή αεροπορική γραμμή σε μια από τις δύο πόλεις. Οδηγίες και για τις δύο επιλογές φαίνονται παρακάτω:

Από Ηράκλειο οδικώς:

Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

Από Χανιά οδικώς:

Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

 

 

Μπορείτε να έλθετε στην πόλη του Ρεθύμνου απο την ηπειρωτική Ελλάδα με αεροπλάνο, με απευθείας πτήσεις είτε απο Αθήνα, σε περίπου 40 λεπτά, είτε απο την Θεσσαλονίκη, σε περίπου 50 λεπτά, είτε από την Πάτρα, σε περίπου 40 λεπτά. Η Ολυμπιακή Αεροπορία, Aegean Airlines καθώς και η Sky Express προσφέρουν καθημερινά έναν μεγάλο αριθμό πτήσεων. Υπάρχουν επίσης κατευθείαν πτήσεις charter από διάφορες πόλεις της Ευρώπης, ειδικά κατά την διάρκεια της θερινής τουριστικής περιόδου (Απρίλιος - Οκτώβριος).

Στο Ρέθυμνο μπορείτε να φθάσετε και με καράβι από την Αθήνα σε περίπου 7 ώρες. Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά τα δρομολόγια και της τιμές μπορείτε να δείτε εδώ.

Εάν θέλετε να βρείτε γενικές πληροφορίες σχετικά με την πόλη του Ρεθύμνου μπορείτε να ελέγξετε τις παρακάτω σελίδες:

Ο καιρός στο Ρέθυμνο είναι ήπιος των χειμώνα και πολύ ζεστός το καλοκαίρι. Εάν θέλετε να δείτε πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή δοκιμάστε τις παρακάτω συνδέσεις:

Τα ξενοδοχεία του Ρεθύμνου τα οποία προσφέρουν ειδικές εκπτωτικές τιμές για τους επισκέπτες του Πανεπιστημίου και του ΤΕΙ βρίσκονται στο booking.com - rethymnon. Μια ολοκληρωμένη λίστα με τα ξενοδοχεία του Ρεθύμνου και της ευρύτερης Ελλάδος μπορείτε να βρείτε στις παρακάτω σελίδες: www.greekhotel.gr, hotels.viva.gr, www.tophotels.gr.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Τμήμα Μηχανικών Μουσικής Τεχνολογίας & Ακουστικής Τ.Ε.
Σχολή Εφαρμοσμένων Επιστημών, ΤΕΙ Κρήτης
Ε. Δασκαλάκη Περιβόλια
741 33, Ρέθυμνο

ΤΗΛΕΦΩΝΑ

Γραμματεία: 28310-21900, 902 & 903
Γραμματεία (ΦΑΞ): 28310-21912
Πρόεδρος: 28310-21901

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

grmta@staff.teicrete.gr

Η Γραμματεία του τμήματος δέχεται τους ενδιαφερόμενους Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή και ώρες 11:00 έως 13:00. Βρίσκεται στο Κτήριο Α στον 1ο όροφο.
Γραμματέας: Νίκος Γωνιωτάκης