Ανακοίνωση για τους πρωτοετείς φοιτητές του Τμήματος Μηχανικών Μουσικής Τεχνολογίας και Ακουστικής

Αγαπητοί νέοι φοιτητές του Τμήματος,

σας καλωσορίζουμε στο Ανώτατο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) της Κρήτης και στο Τμήμα Μηχανικών Μουσικής Τεχνολογίας και Ακουστικής και σας ευχόμαστε καλή διαμονή στο Ρέθυμνο και καλές σπουδές στο Τμήμα μας.
 
Η εγγραφή των επιτυχόντων με ηλεκτρονικό τρόπο στην σελίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων έχει ολοκληρωθεί. Εντός των ερχόμενων ημερών οι λίστες των επιτυχόντων θα μεταφερθούν από την ηλεκτρονική πλατφόρμα του Υπουργείου Παιδείας στα αρχεία των Τμημάτων ώστε να έχουμε τον πλήρη κατάλογο των επιτυχόντων.  
 
Στη συνέχεια, οι νεοεισαχθέντες φοιτητές, προκειμένου να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους, θα πρέπει να προσκομίσουν στην Γραμματεία του Τμήματος, είτε αυτοπροσώπως είτε με νόμιμα εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο τους, από τις 25 Σεπτεμβρίου 2017 μέχρι και τις 10 Οκτωβρίου 2017 τα παρακάτω δικαιολογητικά:

  • Εκτυπωμένη την Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής τους.
  • Φωτοτυπία της Αστυνομικής τους Ταυτότητας ή του Διαβατηρίου τους μαζί με την Ταυτότητα ή το διαβατήριό τους.
  • Δύο (2) φωτογραφίες τύπου Αστυνομικής Ταυτότητας.   
  • Αντίγραφο του Απολυτήριου Λυκείου.
  • Υπεύθυνη δήλωση του αρθ. 8 του ν. 1599/1986 ότι δεν είναι εγγεγραμμένοι φοιτητές σε άλλο Τμήμα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης  του Εσωτερικού ή της αλλοδαπής.    

Στη περίπτωση που για σοβαρούς λόγους οι φοιτητές αδυνατούν να ολοκληρώσουν την  εγγραφή τους με τους τρόπους που περιγράφηκαν παραπάνω θα έχουν την δυνατότητα να αποστείλουν μέσω συστημένου ταχυδρομείου (με σφραγίδα μέχρι 10 Οκτωβρίου) τα παρακάτω:   

  • Υπεύθυνη δήλωση του αρθ. 8 του ν. 1599/1986 που να αναφέρον τους λόγους για τους οποίους που δεν μπορούν να παρευρεθούν  αυτοπροσώπως ή δια μέσω νόμιμου εκπροσώπου για την ολοκλήρωση της εγγραφής τους στο τμήμα
  • Εκτυπωμένη την Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής τους.
  • Επικυρωμένη Φωτοτυπία της Αστυνομικής τους Ταυτότητας ή του Διαβατηρίου τους.
  • Δύο (2) φωτογραφίες τύπου Αστυνομικής Ταυτότητας.   
  • Πρωτότυπο Απολυτήριο Λυκείου ή Γνήσια Επικυρωμένο Αντίγραφο του.

 
Πληροφορίες σχετικά με Στέγαση, Σίτιση, και Επίδομα Ενοικίου μπορείτε να αντλήσετε από την ιστοσελίδα του Τμήματος Σπουδαστικής Μέριμνας του ΤΕΙ Κρήτης.
 
Σε κάθε περίπτωση, ανεξάρτητα από τις ημερομηνίες εγγραφής των φοιτητών στη Γραμματεία  του Τμήματος, τα μαθήματα ξεκινούν  τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017. Το πρόγραμμα των μαθημάτων θα αναρτηθεί σύντομα στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος και θα υπόκειται αρχικά σε αλλαγές μέχρι την τελική οριστικοποίησή του. Γι’ αυτό σας παρακαλούμε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα του τμήματος σε καθημερινή βάση.
 
Το καλωσόρισμα/ακαδημαϊκή ενημέρωση των πρωτοετών φοιτητών από τον Πρόεδρο του Τμήματος Καθηγητή Δρ. Νεκτάριο Παπαδογιάννη, θα γίνει τη Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017, στις 10:15πμ στο Αμφιθέατρο του τμήματος.  Θα επακολουθήσει  ενημέρωση για τα διοικητικά θέματα από τον Προϊστάμενο της Γραμματείας του Τμήματος, κ. Νικόλαο Γωνιωτάκη την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017 στις 11:00 πμ. στο Αμφιθέατρο του Τμήματος.

 

Ημ.νια Δημοσίευσης: 
Τρίτη, Σεπτέμβριος 19, 2017 - 17:00

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Τμήμα Μηχανικών Μουσικής Τεχνολογίας & Ακουστικής Τ.Ε.
Σχολή Εφαρμοσμένων Επιστημών, ΤΕΙ Κρήτης
Ε. Δασκαλάκη Περιβόλια
741 33, Ρέθυμνο

ΤΗΛΕΦΩΝΑ

Γραμματεία: 28310-21900, 902 & 903
Γραμματεία (ΦΑΞ): 28310-21912
Πρόεδρος: 28310-21901

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

grmta@staff.teicrete.gr

Η Γραμματεία του τμήματος δέχεται τους ενδιαφερόμενους Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή και ώρες 11:00 έως 13:00. Βρίσκεται στο Κτήριο Α στον 1ο όροφο.
Γραμματέας: Νίκος Γωνιωτάκης