Σας ενημερώνουμε ότι οι αιτήσεις των πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που επιθυμούν να καταταχθούν στο Τμήμα θα κατατεθούν από 1/11/2019 ως 15/11/2019 στη Γραμματεία του Τμήματος. Απαραίτητα δικαιολογητικά είναι η αίτηση του ενδιαφερομένου και το αντίγραφο πτυχίου ή ένα πιστοποιητικό περάτωσης σπουδών.
Τα μαθήματα η ύλη και η βιβλιογραφία των μαθημάτων στα οποία θα εξεταστούν οι ενδιαφερόμενοι μπορείτε να τα δείτε στο επισυναπτόμενο αρχείο pdf.
Ελληνικά

Ανοίγει ξανά από 24 έως 31 Ιουλίου η πλατφόρμα για τη χορήγηση του φοιτητικού στεγαστικού επιδόματος.Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ
 

Ελληνικά

Οι Γιορτές Ρόκκας και η καλλιτεχνική ομάδα Medea Electronique διοργανώνουν εργαστήριο παραγωγής ηχητικού περιπάτου και προσκαλούν καλλιτέχνες και φοιτητές του ήχου, μουσικούς, δραματουργούς, ποιητές, ιστορικούς, λαογράφους, ανθρωπολόγους, φιλοσόφους, να δηλώσουν ενδιαφέρον για συμμετοχή ως residents στο 5ήμερο εργαστήριο.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

 

Ελληνικά

Σας ενημερώνουμε ότι η πλατφόρμα για τις αιτήσεις σίτισης και στέγασης έχει ανοίξει. Για την στέγαση συγκεκριμένα θα παραμείνει ανοιχτή ως και τη Πέμπτη 4/7/2019.
 

Ελληνικά

Οι φοιτητές του Τμήματος, όπως και αυτοί των άλλων Τμημάτων των ΤΕΙ, στα πλαίσια της εκπαίδευσής τους υποχρεούνται να διενεργήσουν Πρακτική Άσκηση κατά το τελευταίο εξάμηνο των σπουδών τους. Η Πρακτική Άσκηση αποτελεί σημαντικό τμήμα της εκπαιδευτικής διαδικασίας, με στόχο την άμεση διασύνδεση των θεωρητικών και εργαστηριακών σπουδών με την εφαρμογή. Αποσκοπεί στην ενημέρωση και εξάσκηση των φοιτητών πάνω σε θέματα που άπτονται την έρευνα αλλά και την αγορά εργασίας στους τομείς της Μουσικής Τεχνολογίας και Εφαρμοσμένης Ακουστικής.

Ελληνικά

Η Συνέλευση του Τμήματος προκειμένου να διευκολύνει τους φοιτητές του πρώην ΤΕΙ Κρήτης να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους αποφάσισε ομόφωνα ότι:

Ελληνικά

Πατήστε εδώ για να δείτε το Event.

Ελληνικά

Η “Ηλεκτροακουστική Άνοιξη” έρχεται για έκτη συνεχή χρονιά στο Ρέθυμνο με δύο μέρες συναυλιών, την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Ιουνίου, στο Αμφιθέατρο του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου στα Περιβόλια. 

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συνθέσεις από διάφορες τάσεις της ηλεκτροακουστικής μουσικής και θα ακουστούν πρόσφατα αλλά και παλαιότερα έργα του διεθνούς ρεπερτορίου. Tα μουσικά έργα θα παρουσιαστούν με τη χρήση ειδικού συστήματος προβολής του ήχου (acousmonium) σε πολλαπλά ηχεία περιμετρικά του ακροατηρίου.

Ελληνικά

Αξιολόγηση ΜΟΔΙΠ (Ηλεκτρονική)

Όλοι οι φοιτητές του Τμήματος παρακαλούνται να αξιολογήσουν τους διδάσκοντες των μαθημάτων μέχρι το τέλος τoυ εξαμήνου. Οι φοιτητές θα πρέπει να μπαίνουν στο e-class του κάθε μαθήματος που διδάσκονται και να χρησιμοποιούν τον σύνδεσμο και τον κωδικό που θα βρίσκουν εκεί.
 

Ελληνικά

Μη υπόχρεοι παρακολούθησης στο μάθημα Ηχοληψία Ι, Εργ.

Παρακαλούνται όσοι φοιτητές έχουν δηλώσει το μάθημα Ηχοληψία Ι, Εργαστήριο και ανήκουν στη κατηγορία των μη υπόχρεων παρακολούθησης, να ενημερώσουν την γραμματεία ως και τη Κυριακή 2/6/19 στο elenip@staff.teicrete.gr για το αν θα συμμετάσχουν στις εξετάσεις του μαθήματος.
 

Ελληνικά

Σελίδες

Εγγραφή στο  Τμήμα Μηχανικών Μουσικής Τεχνολογίας & Ακουστικής | ΤΕΙ Κρήτης RSS

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Τμήμα Μηχανικών Μουσικής Τεχνολογίας & Ακουστικής Τ.Ε.
Σχολή Εφαρμοσμένων Επιστημών, ΤΕΙ Κρήτης
Ε. Δασκαλάκη Περιβόλια
741 33, Ρέθυμνο

ΤΗΛΕΦΩΝΑ

Γραμματεία: 28310-21900, 902 & 903
Γραμματεία (ΦΑΞ): 28310-21912
Πρόεδρος: 28310-21901

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

grmta@staff.teicrete.gr

Η Γραμματεία του τμήματος δέχεται τους ενδιαφερόμενους Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή και ώρες 11:00 έως 13:00. Βρίσκεται στο Κτήριο Α στον 1ο όροφο.
Γραμματέας: Νίκος Γωνιωτάκης