Οι φοιτητές του Τμήματος, όπως και αυτοί των άλλων Τμημάτων των ΤΕΙ, στα πλαίσια της εκπαίδευσής τους υποχρεούνται να διενεργήσουν Πρακτική Άσκηση κατά το τελευταίο εξάμηνο των σπουδών τους. Η Πρακτική Άσκηση αποτελεί σημαντικό τμήμα της εκπαιδευτικής διαδικασίας, με στόχο την άμεση διασύνδεση των θεωρητικών και εργαστηριακών σπουδών με την εφαρμογή. Αποσκοπεί στην ενημέρωση και εξάσκηση των φοιτητών πάνω σε θέματα που άπτονται την έρευνα αλλά και την αγορά εργασίας στους τομείς της Μουσικής Τεχνολογίας και Εφαρμοσμένης Ακουστικής.

Ελληνικά

Η Συνέλευση του Τμήματος προκειμένου να διευκολύνει τους φοιτητές του πρώην ΤΕΙ Κρήτης να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους αποφάσισε ομόφωνα ότι:

Ελληνικά

Πατήστε εδώ για να δείτε το Event.

Ελληνικά

Η “Ηλεκτροακουστική Άνοιξη” έρχεται για έκτη συνεχή χρονιά στο Ρέθυμνο με δύο μέρες συναυλιών, την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Ιουνίου, στο Αμφιθέατρο του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου στα Περιβόλια. 

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συνθέσεις από διάφορες τάσεις της ηλεκτροακουστικής μουσικής και θα ακουστούν πρόσφατα αλλά και παλαιότερα έργα του διεθνούς ρεπερτορίου. Tα μουσικά έργα θα παρουσιαστούν με τη χρήση ειδικού συστήματος προβολής του ήχου (acousmonium) σε πολλαπλά ηχεία περιμετρικά του ακροατηρίου.

Ελληνικά

Όλοι οι φοιτητές του Τμήματος παρακαλούνται να αξιολογήσουν τους διδάσκοντες των μαθημάτων μέχρι το τέλος τoυ εξαμήνου. Οι φοιτητές θα πρέπει να μπαίνουν στο e-class του κάθε μαθήματος που διδάσκονται και να χρησιμοποιούν τον σύνδεσμο και τον κωδικό που θα βρίσκουν εκεί.
 

Ελληνικά

Παρακαλούνται όσοι φοιτητές έχουν δηλώσει το μάθημα Ηχοληψία Ι, Εργαστήριο και ανήκουν στη κατηγορία των μη υπόχρεων παρακολούθησης, να ενημερώσουν την γραμματεία ως και τη Κυριακή 2/6/19 στο elenip@staff.teicrete.gr για το αν θα συμμετάσχουν στις εξετάσεις του μαθήματος.
 

Ελληνικά
Ελληνικά

Για πληροφορίες κατεβάστε την ανακοίνωση που επισυνάπτεται
 

Ελληνικά

Υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή φοιτητών στο Πρόγραμμα Erasmus+

Η υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή φοιτητών στο πρόγραμμα κινητικότητας για σπουδές Erasmus+ για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2019-20 θα γίνεται μέχρι και τις 31/5/2019 το βράδυ. Για αιτήσεις ακολουθείστε ΠΙΣΤΑ το παρακάτω link (ιστοσελίδα Erasmus του ΤΕΙ Κρήτης: iro.teicrete.gr/el).

Ελληνικά

Αναστολή εκπαιδευτικής διαδικασίας λόγω εκλογών.

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την απόφαση του Πρυτανικού Συμβουλίου του ΤΕΙ Κρήτης που επισυνάπτεται, αναστέλλονται οι εκπαιδευτικές διαδικασίες την Παρασκευή 24/05/2019 και τη Δευτέρα 27/05/2019 ενόψει των Περιφερειακών και Δημοτικών εκλογών και των Ευρωεκλογών. Αναστέλλονται επίσης οι εκπαιδευτικές διαδικασίες την Παρασκευή 31/05/2019 και τη Δευτέρα 03/06/2019 λόγω των επαναληπτικών εκλογών.
 

Ελληνικά

Σελίδες

Εγγραφή στο  Τμήμα Μηχανικών Μουσικής Τεχνολογίας & Ακουστικής | ΤΕΙ Κρήτης RSS

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Τμήμα Μηχανικών Μουσικής Τεχνολογίας & Ακουστικής Τ.Ε.
Σχολή Εφαρμοσμένων Επιστημών, ΤΕΙ Κρήτης
Ε. Δασκαλάκη Περιβόλια
741 33, Ρέθυμνο

ΤΗΛΕΦΩΝΑ

Γραμματεία: 28310-21900, 902 & 903
Γραμματεία (ΦΑΞ): 28310-21912
Πρόεδρος: 28310-21901

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

grmta@staff.teicrete.gr

Η Γραμματεία του τμήματος δέχεται τους ενδιαφερόμενους Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή και ώρες 11:00 έως 13:00. Βρίσκεται στο Κτήριο Α στον 1ο όροφο.
Γραμματέας: Νίκος Γωνιωτάκης