ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ONLINE

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΕΧΟΝ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑ, ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΒΙΒΛΙΑ ΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΩΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ (std/ta….), ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗ Δ/ΝΣΗ: http://online.teicrete.gr ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑ (ΟΜΑΔΑ Α, Β, ΚΛΠ) ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΘΕΩΡΙΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΤΕ (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΒΛΙΩΝ). ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ.
ΕΠΙΣΗΣ: ΟΙ ΠΡΩΤΟΕΤΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΙΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ.
ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΙΣ 36 ΕΝΑΠΟΜΕΝΟΥΣΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΕΞΑΜΗΝΟΥ, ΣΠΑΝΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ. ΑΠΟ 23/2 ΜΕΧΡΙ 1/3/10 ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΣΤΕ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΑΠΟ 2 ΕΩΣ 8/3 ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ. ΟΜΩΣ: ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 36 ΩΡΕΣ (ΛΟΓΩ ΒΑΘΜΟΥ 4.0-4.9 ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΘΗΜΑ) Ή ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΑΛΥΣΙΔΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΥΤΗ ΑΠΟ 2 ΕΩΣ 8/3, ΚΑΘΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΥΝΑΤΟΤΗΤΑ. ΑΠΟ 2 ΕΩΣ 8/3 ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΥΠΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΕΙ Η ΕΓΓΡΑΦΗ.
ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ 1/3/2010.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Τμήμα Μηχανικών Μουσικής Τεχνολογίας & Ακουστικής Τ.Ε.
Σχολή Εφαρμοσμένων Επιστημών, ΤΕΙ Κρήτης
Ε. Δασκαλάκη Περιβόλια
741 33, Ρέθυμνο

ΤΗΛΕΦΩΝΑ

Γραμματεία: 28310-21900, 902 & 903
Γραμματεία (ΦΑΞ): 28310-21912
Πρόεδρος: 28310-21901

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

grmta@staff.teicrete.gr

Η Γραμματεία του τμήματος δέχεται τους ενδιαφερόμενους Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή και ώρες 11:00 έως 13:00. Βρίσκεται στο Κτήριο Α στον 1ο όροφο.
Γραμματέας: Νίκος Γωνιωτάκης