Δωρεάν 2ήμερο σεμινάριο Ψηφιακών Δεξιοτήτων από την Google

Διανύεις το έβδομο εξάμηνο και πάνω στο ΤΕΙ Κρήτης; Είσαι μεταπτυχιακός φοιτητής ή πτυχιούχος και θέλεις να βελτιώσεις τις επαγγελματικές και ψηφιακές ικανότητές σου? Θέλεις να μάθεις πώς μπορείς να βελτιώσεις την ψηφιακή παρουσία της επιχείρησης που κάνεις πρακτική? Το Grow Greek Tourism Online από την Google με την υποστήριξη του Γραφείου Διασύνδεσης του ΤΕΙ Κρήτης σε προσκαλεί στο δωρεάν 2ήμερο σεμινάριο, διάρκειας 12 ωρών, πάνω σε ψηφιακές δεξιότητες.

Την Τετάρτη 06/03 και την Πέμπτη 07/03 σας καλούμε να παρακολουθήσετε το διήμερο σεμινάριο για να μάθετε περισσότερα για το πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε τα εργαλεία του ψηφιακού marketing στην επιχείρηση που εργάζεστε έτσι ώστε να ενισχύσετε τόσο τις αρμοδιότητες που μπορείτε να αναλάβετε στην πρακτική σας άσκηση όσο και το βιογραφικό σας.

Το σεμινάριο απευθύνεται στους φοιτητές που διανύουν το έβδομο και πάνω εξάμηνο τους στο ΤΕΙ Κρήτης, αλλά και τους πτυχιούχους όλων των Τμημάτων και Σχολών του που θα ήθελαν να μάθουν περισσότερα για το ψηφιακό marketing και να κάνουν ένα βήμα πιο κοντά στην εργασία που επιθυμούν. Μέσα από τη 2ήμερη εκπαίδευση, διάρκειας 12 ωρών, θα αποκτήσετε γνώσεις για ένα ευρύ φάσμα εργαλείων και πρακτικών του ψηφιακού marketing π.χ. πως να δημιουργήσετε και να διαμορφώσετε τη διαδικτυακή παρουσία μίας επιχείρησης (από την ιστοσελίδα έως τη διαφήμιση), πως να αξιοποιήσετε τις πλατφόρμες Αnalytics, ποιες είναι οι δυνατότητες των μηχανών αναζήτησης αλλά και πως μπορείτε να αξιοποιήσετε τα social media για μια επιτυχημένη online παρουσία. Μετά την ολοκληρωμένη παρακολούθηση του 2ήμερου σεμιναρίου θα λάβετε ηλεκτρονικά, εντός 1 εβδομάδας, βεβαίωση παρακολούθησης.

Για την καλύτερη κατανόηση και προετοιμασία σας εν όψει του 2ήμερου σεμιναρίου, θα μπορούσατε να παρακολουθήσετε τη δωρεάν διαδικτυακή εκπαίδευση μέσω της πλατφόρμας του Grow Greek Tourism Online και να επωφεληθείτε από περαιτέρω εκπαίδευση της Google στο δικό σας ρυθμό. Αφού ολοκληρώσετε την εκπαίδευση μπορείτε να πάρετε και το πιστοποιητικό ολοκλήρωσης με την υπογραφή του Grow Greek Tourism Online της Google και του IAB Europe.

Εγγραφείτε εδώ https://goo.gl/8xeaVu για το 3ήμερο σεμινάριο του Grow Greek Tourism Online (θα δοθεί σειρά προτεραιότητας)

06-07 Μαρτίου 2019, 09.30-17.00 (ώρα προσέλευσης 09:00)
Αμφιθέατρο Εκδηλώσεων ΣΕΥΠ ΤΕΙ Κρήτης

Ανυπομονούμε να σας δούμε!

Ημερομηνία: 
01/03/2019