Ανανεώσεις εγγραφών και δηλώσεις μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου 2017-18

 

 

Ανανεώσεις εγγραφών και δηλώσεις μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου 2017-18

 

 

  • Οι ανανεώσεις εγγραφών και δηλώσεις μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου 2017-18 για τους φοιτητές 3ου, 5ου, 7ου και ανωτέρων εξαμήνων θα πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά στο διάστημα 7 - 15 Οκτωβρίου 2017.
  • Ειδικά για τους πρωτοετείς φοιτητές, μέχρι να αποκτήσουν σχετική εμπειρία, τη διαδικασία δήλωσης μαθημάτων του 1ου εξαμήνου αναλαμβάνει η Γραμματεία του Τμήματος.
  • Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στις δηλώσεις των εργαστηριακών μαθημάτων, καθώς σύμφωνα με σχετική απόφαση της Συνέλευσης του ΤΕΙ Κρήτης, οι φοιτητές, που καταλαμβάνουν θέση σε εργαστηριακή ομάδα ενός μαθήματος αλλά εγκαταλείπουν το μάθημα (ή κάνουν περισσότερες από δύο απουσίες σε αυτό), ΔΕΝ θα έχουν τη δυνατότητα να το ξαναδηλώσουν και να το ξαναπαρακολουθήσουν, παρά μόνο μετά από 2 ακαδημαϊκά έτη, καθώς το νέο μηχανογραφικό σύστημα της γραμματείας θα κλειδώνει τη δυνατότητα δήλωσης αυτού του μαθήματος.
Σημειώνεται ότι οι εγγεγραμμένοι φοιτητές, ανεξαρτήτως έτους σπουδών, θα πρέπει απαραιτήτως να ανανεώνουν την εγγραφή τους σε κάθε εξάμηνο δηλώνοντας ένα τουλάχιστον μάθημα ή την εκπόνηση διπλωματικής εργασίας.
 
Ημ.νια Δημοσίευσης: 
Παρασκευή, Σεπτέμβριος 29, 2017 - 15:00

Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΤΕΙ Κρήτης
Κέντρο παιδείας, έρευνας, ανάπτυξης και καινοτομίας του τεχνολογικού τομέα της ανώτατης εκπαίδευσης στα Χανιά, για τις τηλεπικοινωνίες, τα ηλεκτρονικά, τους αυτοματισμούς, τα laser, τα δίκτυα, τους υπολογιστές, την πληροφορική, τη βιοϊατρική τεχνολογία και τα αμυντικά συστήματα.
 

Αιτήσεις συμμετοχής στον 3ο κύκλο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών "Ηλεκτρονικά Συστήματα Τηλεπικοινωνιών & Αυτοματισμών" έως 26-2-2018.

Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΤΕΙ Κρήτης
Σχολή Εφαρμοσμένων Επιστημών
Ρωμανού 3, ΤΕΙ, Χαλέπα, 73133 Χανιά
Fax: 28210 23003

Websites: https://www.teicrete.gr/ee/ και https://ee.chania.teicrete.gr

Facebook: https://www.facebook.com/ee.chania.teicrete.gr/

Γραμματεία
Ελένη Ζυμβραγού, Υπεύθυνη Γραμματείας
Τηλ: 28210 23006
Email: zema@chania.teicrete.gr
 
Πρόεδρος
Ιωάννης Βαρδιάμπασης, Αν. Καθηγητής
Τηλ: 28210 23059
Email: ivardia@chania.teicrete.gr