Πρόσκληση στην 4η Εβδομάδα Erasmus+ "Modern Topics in Electronics and Applications" που ξεκινά τη Δευτέρα 22-5-2017 στο ΤΕΙ Κρήτης στα Χανιά

 

Πρόσκληση στην 4η Εβδομάδα Erasmus+
"Modern Topics in Electronics and Applications"
που ξεκινά τη Δευτέρα 22-5-2017 στο ΤΕΙ Κρήτης στα Χανιά

 

Πρόγραμμα 4ης Εβδομάδας Erasmus "Modern Topics in Electronics and Applications" (21-27 Μαίου 2017)

 

To Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών του ΤΕΙ Κρήτης σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε τις εργασίες της Εβδομάδας Erasmus+ με τίτλο "Modern Topics in Electronics and Applications", που διοργανώνει για 4η συνεχή χρονιά στα Χανιά, από τη Δευτέρα 22-5-2017 έως και την Παρασκευή 26-5-2017.
34 καθηγητές από 13 διαφορετικές χώρες (Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Εσθονία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Ισραήλ, Λιθουανία, Ουγγαρία, Πολωνία, και Σλοβενία), πραγματοποιούν διαλέξεις και εργαστήρια σε θέματα που σχετίζονται άμεσα με την επιστήμη και την τεχνολογία του Ηλεκτρονικού Μηχανικού.
Η 4η Εβδομάδα Erasmus+ γίνεται στο πλαίσιο των δράσεων εξωστρέφειας και διεθνοποίησης των σπουδών του Τμήματος Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΤΕΙ Κρήτης, καθώς οι επισκέπτες καθηγητές, επιπλέον των διαλέξεων τους, θα παρουσιάσουν τα ιδρύματα τους, θα συναντήσουν τους φοιτητές του Τμήματος, συζητώντας μαζί τους για πιθανές σπουδές, θέσεις πρακτικής άσκησης, ή/και απασχόλησης στις χώρες τους, και θα συνεργαστούν με τους καθηγητές του Τμήματος διερευνώντας τις δυνατότητες ακόμα περισσότερων συνεργειών σε εκπαιδευτικό και ερευνητικό επίπεδο.
Συνημμένα σας στέλνουμε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της 4ης εβδομάδας Erasmus+ (21 - 27 Μαΐου 2017), που φυσικά είναι ανοικτές στο κοινό και παρακαλούμε για τη συμμετοχή σας και τη μέγιστη δυνατή δημοσιότητα.
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

 

Ημ.νια Δημοσίευσης: 
Πέμπτη, Μάιος 18, 2017 - 16:30

Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΤΕΙ Κρήτης
Κέντρο παιδείας, έρευνας, ανάπτυξης και καινοτομίας του τεχνολογικού τομέα της ανώτατης εκπαίδευσης στα Χανιά, για τις τηλεπικοινωνίες, τα ηλεκτρονικά, τους αυτοματισμούς, τα laser, τα δίκτυα, τους υπολογιστές, την πληροφορική, τη βιοϊατρική τεχνολογία και τα αμυντικά συστήματα.
 

ΠΜΣ "Ηλεκτρονικά Συστήματα Τηλεπικοινωνιών & Αυτοματισμών"
Ηλεκτρονικά υποβάλλονται οι αιτήσεις συμμετοχής στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών "Ηλεκτρονικά Συστήματα Τηλεπικοινωνιών & Αυτοματισμών".

Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΤΕΙ Κρήτης
Σχολή Εφαρμοσμένων Επιστημών
Ρωμανού 3, ΤΕΙ, Χαλέπα, 73133 Χανιά
Fax: 28210 23003

Websites: https://www.teicrete.gr/ee/ και https://ee.chania.teicrete.gr

Facebook: https://www.facebook.com/ee.chania.teicrete.gr/

Γραμματεία
Ελένη Ζυμβραγού, Υπεύθυνη Γραμματείας
Τηλ: 28210 23006
Email: zema@chania.teicrete.gr
 
Πρόεδρος
Ιωάννης Βαρδιάμπασης, Αν. Καθηγητής
Τηλ: 28210 23059
Email: ivardia@chania.teicrete.gr