Βιωματικό Σεμινάριο με παράλληλη Συμβουλευτική Μάρκετινγκ

Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Δια Βίου Μάθησης

 ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

Αγροτική Επιχειρηματικότητα 

Στρατηγικές Εξαγωγικού & Εγχώριου Μάρκετινγκ

Δημιουργία Επιχειρηματικού Πλάνου

Τα ΣΚ: 28 Φεβρουαρίου, 1 Μαρτίου καθώς και 7 Μαρτίου, 8 Μαρτίου 2015

Εγκαταστάσεις του Τ.Ε.Ι. Κρήτης στο Ηράκλειο.

Οι αυξανόμενες ευκαιρίες στον κλάδο της αγροδιατροφής χρειάζονται όχι μόνο ένα ποιοτικό προϊόν αλλά και μια καλά σχεδιασμένη στρατηγική μάρκετινγκ και ένα επιχειρηματικό πλάνο που ‘πείθει’.

Οι συμμετέχοντες θα διδαχθούν τα βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσουν για να δημιουργήσουν ένα επιχειρηματικό πλάνο που θα λειτουργήσει ως πλοηγός για την πορεία της επιχείρησής τους, αλλά και ως ένα εργαλείο για την προσέλκυση συνεργατών και επιπλέον χρηματοδότησης.

ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ: Συμβουλευτική Μάρκετινγκ. Στα πλαίσια του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα πρακτικής εφαρμογής πάνω σε δικό τους παράδειγμα παράλληλα με τις διδασκαλίες και τη χρήση συμβουλευτικής μάρκετινγκ χωρίς επιπλέον κόστος.

Αφορά νέους επιχειρηματίες αγρότες, ομάδες παραγωγών, απόφοιτους γεωπονικών σχολών, μεσάζοντες στο χώρο της αγροδιατροφής, φορείς (δημόσιους – ιδιωτικούς) επιφορτισμένους με την προώθηση και ανάπτυξη ΜΜΕ, επιμελητήρια και συνεταιριστικές οργανώσεις ή ιδιώτες που θέλουν να αξιοποιήσουν τη γη τους για τη δημιουργία μιας επιπλέον πηγής εισοδήματος.

Θα διδαχθεί από υψηλά καταρτισμένο εκπαιδευτικό προσωπικό της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Τ.Ε.Ι. Κρήτης, με πολυετή πρακτική επαγγελματική εμπειρία σε θέματα μάρκετινγκ, τόσο στην αγορά της Ελλάδας όσο και σε αγορές του εξωτερικού. Θα διεξαχθεί σε 4 ενότητες έξι ωρών η κάθε μία.

Το κόστος του σεμιναρίου είναι 190 ευρώ  (ή 170 ευρώ για απόφοιτους του ΤΕΙ Κρήτης και ομάδες από Συνεταιρισμούς άνω των 10 ατόμων) και περιλαμβάνει:

1. τις 24 διδακτικές ώρες του σεμιναρίου – βήματα για το σχεδιασμό ενός επιχειρηματικού πλάνου, βήματα για την ανάπτυξη των πωλήσεων είτε στην εγχώρια αγορά είτε στη διεθνή, εξάσκηση στην χρήση χαμηλών σε κόστος αλλά υψηλά σε αποτελεσματικότητα εργαλείων μάρκετινγκ. 

2. την παράλληλη συμβουλευτική μάρκετινγκ ειδικά εστιασμένη στις ανάγκες των συμμετεχόντων από έμπειρη εισηγήτρια στον χώρο του Αγροτικού Μάρκετινγκ και συν-συγγραφέα του βιβλίου: 'Μάρκετινγκ - Αρχές-Στρατηγικές-Εφαρμογές'

3. την ευκαιρία δικτύωσης με τους άλλους συμμετέχοντες, συνάδελφους στον χώρο της αγροδιατροφής 

4. πακέτο σημειώσεων από το σεμινάριο

5. βεβαίωση παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες:

email: info@diaviou.teicrete.gr, 693-246-5385,

(και στο σταθερό τηλέφωνο 2810-379177, εργάσιμες ημέρες, 12:00 – 15:00).

Ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων: 

19/01/2015 έως 20/02/2015 - Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Την αίτηση θα την βρείτε στο σύνδεσμο: “Προκηρύξεις Προγραμμάτων” του ιστότοπου www.diaviou.teicrete.gr

 

Ημερομηνία: 
28/01/2015