Υποψήφιοι Φοιτητές

Καλώς ορίσατε στον ιστοχώρο του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κρήτης.

Το Ίδρυμά μας, ένα από τα 36 Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Χώρας, προσφέρει ποιοτικές προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στην Πληροφορική και στις Επιστήμες Μηχανικών, στην Υγεία, τη Γεωργία και τα Τρόφιμα, την Οικονομία και τη Διοίκηση, το Περιβάλλον. Το ΤΕΙ Κρήτης αξιολογείται σταθερά σε πρωτεύουσα θέση μεταξύ των ομοτίμων του στην έρευνα και χαίρει αναγνώρισης για την άμεση συμβολή του στην ανάπτυξη της Κρήτης και της Χώρας.

Οι σπουδές στο ΤΕΙ Κρήτης, όπως τεκμηριώνουν οι Εξωτερικές Αξιολογήσεις της Αρχής Διασφάλισης Ποιότητας, είναι ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου. Τα εκπαιδευτικά και ερευνητικά προσόντα και η συνέπεια του προσωπικού, τα σύγχρονα Προγράμματα Σπουδών, η σύνδεση με παραγωγικούς και κοινωνικούς φορείς και η παρακολούθηση και υποστήριξη των αποφοίτων μας εγγυώνται μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση και τον εύστοχο προσανατολισμό τους σε επαγγέλματα ή σε παραπέρα σπουδές, σύμφωνα με τις κλίσεις τους.

Προπτυχιακά Προγράμματα σπουδών

Καταστατική αποστολή του ΤΕΙ Κρήτης είναι οι σπουδές Πτυχίου Ανώτατης Εκπαίδευσης σε 14 ειδικότητες, η Μεταπτυχιακή Εκπαίδευση, η Έρευνα και η άμεση συμβολή στην ανάπτυξη της Κρήτης και της Χώρας, με τη Δια Βίου Μάθηση, την προσφορά τεχνολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών και τη μεταφορά τεχνογνωσίας.

Ο κύκλος σπουδών ολοκληρώνεται σε 4 χρόνια και περιλαμβάνει διαλέξεις και μαθήματα, θεωρητικά και εργαστηριακά. Επιπλέον, οι φοιτητές καλούνται πριν την αποφοίτηση τους να κάνουν την πρακτική και την πτυχιακή τους εργασία.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα προσφερόμενα προγράμματα σπουδών εδώ

ΤΕΙ Κρήτης - 33 χρόνια στην Ανώτατη Εκπαίδευση

Κρήτη

Η Κρήτη, το 5ο μεγαλύτερο σε έκταση νησί της Μεσογείου, οριοθετεί το νοτιότερο άκρο της Ευρώπης. Ο περήφανος και φιλόξενος κρητικός λαός φημίζεται για τον πολιτισμό, το καινοτόμο πνεύμα του, τις διατροφικές του συνήθειες. Η Κρήτη συνδυάζει το βουνό με τη θάλασσα, το παλιό με το καινούργιο, την αρχαία ιστορία με τη σύγχρονη. Αποτελεί σταυροδρόμι πολιτισμών λόγω της στρατηγικής γεωγραφικής της θέσης. Είναι από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς.

360° Videos Ηράκλειο