Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Άγιος Νικόλαος

Σήμερα τα στελέχη επιχειρήσεων χρειάζονται πολύ καλές γνώσεις πληροφορικής, πληροφοριακών συστημάτων, ηλεκτρονικού μάρκετινγκ, design, λογισμικών και βάσεων δεδομένων για την κατάρτιση της στρατηγικής των επιχειρήσεων και τη λήψη επιχειρηματικών αποφάσεων. Όλα αυτά αποτελούν τη βάση του σύγχρονου μάνατζμεντ.

Το νέο Τμήμα του ΤΕΙ Κρήτης στον Άγιο Νικόλαο «Διοίκηση Επιχειρήσεων με κατευθύνσεις στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (με έμφαση στις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις), στη Διοίκηση Πληροφοριακών Συστημάτων (Management Information Systems) και στο Μάρκετινγκ (με έμφαση στο Digital Marketing)», θα προσφέρει ακριβώς αυτά τα γνωστικά αντικείμενα που δεν υπάρχουν στα προγράμματα σπουδών σε άλλο ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Κρήτη.

Είναι ένα εντελώς καινούργιο, σύγχρονο και ανταγωνιστικό τμήμα, δομημένο πάνω στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς, που οι απόφοιτοί του θα έχουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας, όχι μόνο εντός Ελλάδας αλλά και στο παγκοσμιοποιημένο πλέον οικονομικό περιβάλλον.

Το τμήμα ανήκει στη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (ΣΔΟ). Το τμήμα στεγάζεται σε εγκαταστάσεις 5000τμ στα Λακώνια Αγίου Νικολάου και μπορείτε να περιηγηθείτε σ'αυτές μέσω της Εικονικής Περιήγησης του Τμήματος.

Περισσότερες πληροφορίες στο διαδικτυακό τόπο του τμήματος.