«Επαφή με την πραγματικότητα. Η κρίση φέρνει και ευκαιρίες»

Tην Τρίτη 5 Μαΐου 2015 θα διεξαχθεί η 3η κατά σειρά Ημερίδα με θέμα «Επαφή με την πραγματικότητα. Η κρίση φέρνει και ευκαιρίες» υπό την αιγίδα της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Τ.Ε.Ι. Κρήτης, με διοργάνωση του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής και με την υποστήριξη της Ομάδας Εθελοντών Φοιτητών της Σχολής. Επίτιμος καλεσμένος θα είναι διακεκριμένος Κρητικός που διαπρέπει στο εξωτερικό.

Ο  επίτιμος καλεσμένος ζει και εργάζεται εδώ και αρκετά χρόνια στο εξωτερικό από όπου και θα ταξιδέψει για να παρευρεθεί ειδικά και μόνο στην Ημερίδα, της οποίας θα κάνει και την έναρξη στις 10 το πρωί, στο αμφιθέατρο Κ28, στις εγκαταστάσεις του Τ.Ε.Ι. στο Ηράκλειο.

Στην συνέχεια, ανώτατα στελέχη διακεκριμένων εταιριών με πολυεθνικό χαρακτήρα θα μιλήσουν με βάση  τα προσωπικά τους βιώματα, για τα οράματα τους και για το πώς κατάφεραν να ξεπεράσουν τα εμπόδια μέσα από την οικονομική κρίση.

Ανάμεσα στους ομιλητές θα είναι και οι κ.κ. Ευμορφίδης Παύλος ιδρυτής και Πρόεδρος της γνωστής εταιρίας Coco-Mat, Χρηστοφή Νατάσα, Διευθύντρια Μάρκετινγκ στην εταιρία ΙΚΕΑ, Φουρλής Αλέξανδρος, Διευθύνων Σύμβουλος στο Kariera.gr και μέλος του δικτύου του CareerBuilder.com, του μεγαλύτερου site για την αγορά εργασίας στις ΗΠΑ, Καμινάρης Βασίλης, Partner της Εrnst & Young, Επικεφαλής του Τμήματος Υπηρεσιών Διασφάλισης στην Ελλάδα και Διευθύνων Εταίρος του Τμήματος Υπηρεσιών Διασφάλισης της ΕΥ στην Κεντρική και Νοτιοανατολική Ευρώπη και Γεωργίου Χρήστος, Industrial Unit Manager, στην εταιρία  Συστήματα Sunlight ABEE του Ομίλου Εταιριών Π. Γερμανού, που αναπτύσσουν, παράγουν και εξάγουν μπαταρίες για βιομηχανικές, προηγμένες και καταναλωτικές εφαρμογές.

Σκοπός της Ημερίδας όπως και των προηγούμενων δύο είναι η αναπτέρωση του ηθικού των φοιτητών καθώς και η ανάπτυξη στενότερων δεσμών του Τ.Ε.Ι. με την αγορά εργασίας.

Οδηγίες για τους φοιτητές που επιθυμούν να λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης
Η δήλωση συμμετοχής θα πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά μέχρι 4/5. Κατά την ολοκλήρωση της συμπλήρωσης της φόρμας θα λάβετε e-mail με ένα εισιτήριο που θα περιέχει ένα QR code. Είναι απαραίτητο να κατεβάσετε τον προσωπικό σας αυτόν κωδικό (QR code) στα κινητά σας ή να τον εκτυπώσετε γιατί κατά την είσοδο και την έξοδο σας από το αμφιθέατρο θα ελέγχεται από το σύστημα. Ώρα προσέλευσης στην Ημερίδα 9 πμ. 
Σε αντίθεση με τις δύο προηγούμενες ημερίδες για να σας δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης θα χρειαστεί να επιβεβαιωθεί η παρουσία σας με την προβολή του κωδικού σας και κατά την λήξη της Ημερίδας στις 3.00 μ.μ.
http://hmeridasdo-teicrete.eventbrite.com/

Όσοι δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή μέσω του συστήματος δεν θα μπορέσουν να λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης της Ημερίδας. Η φόρμα για τις δηλώσεις συμμετοχών θα κλείσει την Δευτέρα 4 Μαΐου 2015 και ώρα 12:00.

H Ημερίδα στο Facebook εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλ. 2810-379670, email:akoukoula@staff.teicrete.gr

Ημερομηνία: 
05/05/2015