Ομάδα Εθελοντών Φοιτητών της ΣΔΟ

Σε καθημερινή βάση παρατηρούμε πως οι ανάγκες και τα προβλήματα των φοιτητών αυξάνονται ολοένα και περισσότερο για το λόγο αυτό, στο πλαίσιο της Ομάδας Εθελοντών Φοιτητών της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας (ΣΔΟ) του ΤΕΙ Κρήτης, δημιουργήθηκε ένα email επικοινωνίας: help.omadasdo@gmail.com

Σε αυτό το email, μπορεί ο κάθε φοιτητής της Σχολής, να εκθέσει και να αναλύσει στην ομάδα το πρόβλημα που έχει ο ίδιος ή κάποιος συμφοιτητής, το οποίο είτε μπορεί να τον επηρεάζει ψυχολογικά, είτε σωματικά (πχ bullying, μη αποδοχή από το κοινωνικό περιβάλλον, χαμηλή αυτοεκτίμηση κλπ), είτε του στερεί το δικαίωμα της ισότητας του με τους συνανθρώπους μας, είτε να προτείνει κάποιες ιδέες για να δράσει η ομάδα προκειμένου να βελτιωθεί η εικόνα του Τ.Ε.Ι. ή οι συνθήκες ζωής των φοιτητών σε αυτό.

Στη συνέχεια η Ομάδα Εθελοντών Φοιτητών ΣΔΟ, θα επικοινωνεί με τον φοιτητή και σε συνεργασία με ειδικούς, θα δρα αναλόγως. Ας σημειωθεί ότι η εχεμύθεια αποτελεί βασική αρχή της εθελοντικής αυτής ομάδας. Το μήνυμά τους είναι μήνυμα αισιοδοξίας, αφού τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής της ομάδας δηλώνουν αποφασισμένα ότι: 'Μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Όλοι μαζί με ομαδική δουλειά, θα καταφέρουμε να βελτιώσουμε τις συνθήκες ζωής των συμφοιτητών μας που έχουν την ανάγκη μας και να συμβάλουμε στην ενίσχυση της εικόνας του ΤΕΙ. Τα καλύτερα έρχονται!'.

H σελίδα τους στο facebook είναι: www.facebook.com/omada.ethelodwn.SDO.TEI.Crete

Ημερομηνία: 
06/04/2015