Παγκρήτιος Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής στο ΤΕΙ Κρήτης

O 7ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής διοργανώνεται το Σεπτέμβριο στην Αθήνα από τον Οργανισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, Επιστήμης, Τεχνολογίας & Μαθηματικών (W.R.O.™ Hellas), με την υποστήριξη της «Διερευνητικής Μάθησης Α.Ε.», της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών (Ε.Ε.Φ.), της Ελληνικής Εταιρείας Επιστημόνων και Επαγγελματιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (Ε.Π.Υ.), της Πανελλήνιας Ένωσης Καθηγητών Πληροφορικής (ΠΕΚΑΠ), του Ελληνικού Παραρτήματος της I.E.E.E. (student branch), του Robotics Club Τμήματος Μηχανολόγων & Αεροναυπηγών Μηχανικών Πανεπιστημίου Πατρών και του W.R.O (World Robotics Olympiad). Η όλη διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας & Θρησκευμάτων (1276/Δ2/07-01-2015).

Ο 2ος Παγκρήτιος Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής αποτελεί τον προκριματικό για τις ομάδες από την Κρήτη που επιθυμούν να συμμετάσχουν στον Πανελλήνιο διαγωνισμό, με τελικό προορισμό την Ολυμπιάδα Ρομποτικής 2015 στη Ντόχα του Κατάρ από 6 έως 8 Νοεμβρίου. Ο Παγκρήτιος Διαγωνισμός διοργανώνεται από τα Εργαστήρια Ρομποτικής και Δικτύων Αισθητήρων -  Τηλεματικής - Βιομηχανικών Πληροφοριακών Συστημάτων της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του ΤΕΙ Κρήτης και τον WROHellas και θα διεξαχθεί την Κυριακή 28 Ιουνίου 2015 στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΤΕΙ Κρήτης στο Ηράκλειο.

Πληροφορίες για δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 30/4 και τις δοκιμασίες του διαγωνισμού για τις κατηγορίες Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου, Πανεπιστημίου και Open μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του διαγωνισμού: http://wrocrete.teicrete.gr

Ημερομηνία: 
28/06/2015