Ο Παύλος Ευμορφίδης στους φοιτητές της Σχολής Διοίκησης & Οικονομίας

Με τη συντροφιά ενός ποδηλάτου ο Ιδρυτής της Coco-Mat, Παύλος Ευμορφίδης, επισκέφτηκε τους φοιτητές της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Τ.Ε.Ι. Κρήτης.

Λιτός και αισιόδοξος ο Παύλος Ευμορφίδης εντυπωσίασε με έναν μοναδικό και ιδιαίτερο τρόπο τους φοιτητές του Τ.Ε.Ι. Κρήτης τηρώντας την υπόσχεση που έδωσε μέσω Skype στην 3η Ημερίδα της Σχολής, να έρθει από την έδρα του το Άμστερνταμ να μιλήσει στους φοιτητές για την δύναμη του πάθους.

Με έναν “χορό” προσκάλεσε όλους τους παρευρισκομένους να ξεχάσουν τα σχόλια των υπολοίπων και να ζήσουν τη στιγμή. Με τον αυθόρμητο και ευθύ λόγο του, προσκάλεσε τους φοιτητές να ξεφύγουν από την πεπατημένη και να πορευτούν σε δρόμους αδιάβατους που όλοι οι υπόλοιποι διστάζουν να διασχίσουν. Τόνισε πως οι καλές ιδέες βγαίνουν πάντα από τα απλά πράγματα και ενίσχυσε το εγχείρημα του με παραδείγματα βασισμένα στην Ελληνική φύση. 

Έκλεισε την ιδιαίτερη ομιλία του, παρουσιάζοντας διάφορες καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες, όπως τα σαμπουάν από εκχυλίσματα βοτάνων σε συσκευασία από καλάμι και η πρωτοποριακή κατασκευή του ξύλινου ποδηλάτου του με το οποίο ανέβηκε πάνω στις εγκαταστάσεις του Τ.Ε.Ι. Κρήτης από το λιμάνι. Έπεισε με την δική του προσωπική ιστορία τους επιχειρηματίες του μέλλοντος πως δεν αρκεί να καταπιάνονται με κάποιο επάγγελμα ή να βασίζονται σε ένα ευπαρουσίαστο business plan για να γίνουν πετυχημένοι επιχειρηματίες, αλλά πρέπει αφού παρατηρήσουν τι ανάγκη υπάρχει να ερωτευθούν και να παθιαστούν με την ιδέα τους μην αφήνοντας καμία δικαιολογία να μπει στο δρόμο τους ούτε καν η έλλειψη χρημάτων!

Ημερομηνία: 
25/05/2015