Διαπανεπιστημιακό Tουρνουά ΤΕΙ Κρήτης

Την Τετάρτη 27-05-015, στο Κλειστό Γυμναστήριο του  ΤΕΙ Κρήτης «Μάρκος Καραναστάσης», έγινε και ολοκληρώθηκε με επιτυχία  το «Παγκρήτιο Διαπανεπιστημιακό Τουρνουά Μπάσκετ και Βόλεϊ».

Σε αυτό έλαβαν μέρος, με ομάδες φοιτητών και φοιτητριών, όλα τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Κρήτης (Πανεπιστήμιο Κρήτης, Πολυτεχνείο Κρήτης και ΤΕΙ Κρήτης), με τις συμμετοχές να φτάνουν περίπου στις 200.  Οι αγώνες είχαν απ’ όλα: ένταση, πάθος, χαρά και λύπη. Πάνω απ όλα όμως επικράτησε το πνεύμα  του «Ευ Αγωνίζεσθαι» Από τα μηνύματα που φθάνουν προκύπτει ότι τόσο οι φοιτητές και φοιτήτριες, και από τα τρία ιδρύματα, που έλαβαν μέρος, όσο και οι συνοδοί τους το διασκέδασαν. Το ίδιο και οι θεατές.

Την πρωτοβουλία της διοργάνωσης είχαν αποκλειστικά οι δύο Γυμναστές του Ιδρύματος, Μανόλης Καμαράτος και Μανόλης Γωνιωτάκης, οι οποίοι σήκωσαν με επιτυχία και το  συνολικό βάρος των αγώνων (αγωνιστικό και οργανωτικό). Τους ευχαριστούμε θερμά για τις προσπάθειες και τους συγχαίρουμε για τον επαγγελματισμό τους.

Για την ιστορία, το ΤΕΙ Κρήτης  έλαβε τις εξής διακρίσεις:

  • Χρυσό  μετάλλιο  στο βόλεϊ αγοριών        

  • Αργυρό μετάλλιο στο μπάσκετ κοριτσιών         

  • Χάλκινο  μετάλλιο  στο βόλεϊ κοριτσιών 

  • Τέταρτη θέση στο μπάσκετ αγοριών

Ημερομηνία: 
08/06/2015