Υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα ERASMUS

Το Γραφείο Διεθνών Σχέσεων του ΤΕΙ Κρήτης ενημερώνει τους φοιτητές που επιθυμούν να μετακινηθούν στο εξωτερικό με το πρόγραμμα ERASMUS για σπουδές ή για πρακτική άσκηση το εαρινό εξάμηνο 2015-2016 ότι η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή αιτήσεων είναι η 20η  Οκτωβρίου 2015.

Οι αιτήσεις γίνονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας

http://www.teicrete.gr/iro/el/index.php/programmata-kinhtikothtas-gia-spoudespraktiki-askhsh/dikaiologhtika-summetoxis-gia-spoudes για σπουδές και

http://www.teicrete.gr/iro/el/index.php/programmata-kinhtikothtas-gia-spoudespraktiki-askhsh/dikaiologhtika-summetoxis-gia-praktiki-askhsh για πρακτική.

Ειδικά για την πρακτική άσκηση και επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες θα έχουν προτεραιότητα κατά σειρά

Οι φοιτητές που θα πραγματοποιήσουν την κανονική 6μηνη πρακτική τους άσκηση στη συνέχεια οι Κύπριοι φοιτητές που θα πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση στην Κύπρο μετά οι φοιτητές που θέλουν να παρατείνουν την πρακτική τους άσκηση στο εξωτερικό και τέλος οι φοιτητές που θέλουν να κάνουν συμπληρωματική πρακτική άσκηση στο εξωτερικό.

Για τυχόν απορίες στην συμπλήρωση των αιτήσεων απευθυνθείτε πρώτα στο τμήμα σας (στον Ακαδημαϊκό Συντονιστή ERASMUS) ο/η οποίος/α θα επικοινωνήσει με το Γραφείο Διεθνών Σχέσεων αν χρειαστεί περαιτέρω βοήθεια.

Για όλους τους υποψηφίους θα υπάρξουν ενημερωτικές συναντήσεις από τα μέλη του Γραφείου Διεθνών Σχέσεων για τις οποίες θα ενημερωθείτε προσεχώς.

Από το Γραφείο Διεθνών Σχέσεων.

Ημερομηνία: 
17/09/2015