Επέκταση συνεργασίας ΤΕΙ Κρήτης και Πανεπιστημίου Recep Tayyip Erdogan

Σε συνέχεια της εξωστρέφειας και της συνεργασίας του ΤΕΙ Κρήτης με πανεπιστήμια του εξωτερικού, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη εκπαιδευτικού προσωπικού του ΤΕΙ Κρήτης με εκπροσώπηση από τον Ομότιμο Καθηγητή και Στέλεχος του Γραφείου Διεθνών Σχέσεων του Ιδρύματος, Γιάννη Βλάχο, στο Πανεπιστήμιο Recep Tayyip Erdogan στην πόλη RIZE της Β. Τουρκίας.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε κατά το χρονικό διάστημα 4 έως 10 Οκτωβρίου. Στο διάστημα αυτό ο κ. Βλάχος πραγματοποίησε σειρά διαλέξεων και παρουσίασε τις εκπαιδευτικές και ερευνητικές δραστηριότητες του ΤΕΙ Κρήτης τόσο στους φοιτητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Πανεπιστημίου όσο και στους ερευνητές που μετείχαν στις εργασίες του συνεδρίου 2nd Northern Black Sea Organic Culture Congress που διεξαγόταν κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης επίσκεψης στον ίδιο χώρο.

Το Πανεπιστήμιο Recep Tayyip Erdogan συνεργάζεται με τη Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων του ΤΕΙ Κρήτης. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για συνεργασία υπήρξε από τα Τμήματα Μηχανολογίας, Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικών και Κοινωνικών Επιστημών οπότε και αναμένεται στο προσεχές μέλλον να ξεκινήσουν οι συζητήσεις για την προοπτική εκτεταμένης συνεργασίας μεταξύ των δύο Ιδρυμάτων σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο. 

Κεντρική είσοδος Πανεπιστήμιο Recep Tayyip Erdogan
Κεντρική είσοδος Πανεπιστημίου Recep Tayyip Erdogan


Κεντρικό κτίριο Πρυτανείας 


Ενημέρωση Μελών Εκπαιδευτικού Προσωπικού


Παρουσίαση του ΤΕΙ Κρήτης στα πλαίσια του 2nd Northern Black Sea Organic Culture Congress

Ημερομηνία: 
25/10/2015