Κέντρο Συμβουλευτικής & Ψυχοκοινωνικής Στήριξης ΤΕΙ Κρήτης

Το Κέντρο Συμβουλευτικής και Ψυχοκοινωνικής Στήριξης (ΚΕ.ΣΥ.ΨΥ) του ΤΕΙ Κρήτης παρέχει τις υπηρεσίες του σε όλα τα Μέλη της Κοινότητας του Ιδρύματος, (φοιτητές, καθηγητές και διοικητικό προσωπικό) από το Νοέμβριο του 2013 έως σήμερα. Στόχος του Κέντρου είναι να βοηθήσει όλα τα μέλη του  Ιδρύματος στην ομαλότερη και αποτελεσματικότερη προσαρμογή στο Ακαδημαϊκό περιβάλλον.

Η πρόληψη αποτελεί βασικό μέλημα του Κέντρου, μέσα από την ψυχοεκπαίδευση και ενημέρωση πάνω σε θέματα ανάλογου ενδιαφέροντος, με άτομα ή ομάδες (ανακοινώσεις, ημερίδες, οργάνωση συνεδρίων). Οι υπηρεσίες του Κέντρου παρέχονται εντελώς δωρεάν και διέπονται από αυστηρό πρωτόκολλο εχεμύθειας και ιατρικού απορρήτου.

Για την καλύτερη λειτουργία του Κέντρου Συμβουλευτικής και Ψυχοκοινωνικής Στήριξης ΤΕΙ Κρήτης,  η είσοδος και ο χώρος υποδοχής των εξυπηρετούμενων  (πληροφορίες, ραντεβού, χώρος αναμονής) έχει μεταφερθεί και πλέον βρίσκεται στο  διάδρομο του πρώην κτιρίου ΣΕΥΠ, πλησίον του ιατρείου.

Tο νέο τηλέφωνο στο οποίο θα μπορείτε να απευθύνεστε για πληροφορίες και ραντεβού είναι το: 2810-379539.

Το Κέντρο λειτουργεί όλη την διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους, Δευτέρα έως Παρασκευή, και ώρες  09:30 - 13 :30 κατόπιν ραντεβού, εκτός εκτάκτων περιπτώσεων. Το Κέντρο παρέχει τις υπηρεσίες του μόνο στα μέλη της Κοινότητας του ΤΕΙ .

Περισσότερες πληροφορίες στο σύνδεσμο: www.teicrete.gr/el/tei/10311

 

Ο Επιστημονικός Υπεύθυνος ΚΕ.ΣΥ.ΨΥ

Μιχελαράκης Ευτύχιος

Τ. Καθηγητής Κλινικής Ψυχολογίας Σχολής ΣΕΥΠ / ΤΕΙ Κρήτης

Ημερομηνία: 
02/11/2015