Επίσκεψη εκπροσώπων πανεπιστημίου Wroclaw Πολωνίας

Tην Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015, επισκέφθηκε το ΤΕΙ Κρήτης, ο Prof. Roman Kolacz, Πρύτανης του Πανεπιστημίου Wroclaw, συνοδευόμενος από την κ. Jadwiga Bolechowska, Συντονίστρια των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων και την κ. Anna Rauluszkiewicz, Διευθύντρια του Γραφείου Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Wroclaw.
Το Πανεπιστήμιο του Wroclaw της Πολωνίας (University of Environmental and Life Sciences) έχει συνεργασία με την Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων από το 2000 στα πλαίσια του Erasmus και του δικτύου IROICA.
H επίσκεψη του Πρύτανη και των συνεργατών του είχε σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη συνεργασιών με το ΤΕΙ στο τομέα της ανταλλαγής φοιτητών και καθηγητών και κυρίως στην έρευνα και την από κοινού υποβολή προτάσεων στα πλαίσια του ΚΑ2 Erasmus.
Για το σκοπό αυτό η αντιπροσωπεία συναντήθηκε αρχικά με τα στελέχη του Γραφείου Διεθνών Σχέσεων, κ. Ι. Βλάχο, κ. Γ. Οουενς και κ. Γ. Βέγκα και στη συνέχεια είχαν συνάντηση με τον Κοσμήτορα της Σχολής Γεωπονίας Καθ. Φ. Βερβερίδη και με τον Αναπληρωτή Πρόεδρο του Ιδρύματος κ. Ι. Κοπανάκη. 
Στις συζητήσεις αυτές έγιναν προτάσεις για μελλοντική συνεργασία και ο Πρύτανης προσκάλεσε τα μέλη του ΤΕΙ να επισκεφθούν το Πανεπιστήμιο Wroclaw.
 
GDS1
Συνάντηση με στελέχη του Γραφείου Διεθνών Σχέσεων
 
STEG2
Συνάντηση με τον κοσμήτορα της ΣΤΕΓΤΕΤ
 
ADMIN3
Σύσκεψη με τον Αναπληρωτή Πρόεδρο του ΤΕΙ Κρήτης και τον Κοσμήτορα ΣΤΕΓΤΕΤ
 
GIFT5
Ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων μεταξύ των δύο Ιδρυμάτων
Ημερομηνία: 
30/11/2015