Σεμινάριο Grow Greek Tourism Online από την Google στο ΤΕΙ Κρήτης

Το Tμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Κρήτης σε συνεργασία με την Google οργανώνει στο χώρο του ΤΕΙ Κρήτης δωρεάν σεμινάριο ψηφιακού Marketing διάρκειας 3 ωρών για να ενισχύσει την εκπαίδευση μελλοντικών επαγγελματιών του τουρισμού.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί από εξειδικευμένους επαγγελματίες του ψηφιακού μάρκετινγκ, που θα εκπαιδεύσουν τους συμμετέχοντες σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, από τα απαραίτητα στοιχεία μιας ιστοσελίδας και τη χρήση μιας μηχανής αναζήτησης μέχρι τους τρόπους που μπορεί κάποιος να διαφημιστεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή σε άλλες ιστοσελίδες και τις νέες κατευθύνσεις που απαιτεί η επαγγελματική δραστηριοποίηση στον ψηφιακό κόσμο.

Το σεμινάριο θα λάβει χώρα στις 24/11/2016 (ώρα προσέλευσης 10:30 και ώρα έναρξης 11:00) στο χώρο του Αμφιθεάτρου Γ και απευθύνεται σε φοιτητές του ΤΕΙ Κρήτης και σε αποφοίτους που απασχολούνται ή ενδιαφέρονται να απασχοληθούν στην βιομηχανία του τουρισμού.

Αναλυτικές πληροφορίες για το σεμινάριο μπορούν να βρουν οι ενδιαφερόμενοι στους παρακάτω συνδέσμους, αλλά και στο συνημμένο αρχείο (Δελτίο Τύπου):

Ημερομηνία: 
24/11/2016