Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Εθελοντών ΚΕ.ΣΥ.ΨΥ. για τις Πρώτες Βοήθειες

Σε συνέχεια των επιτυχημένων δράσεων της εθελοντικής ομάδας του ΚΕ.ΣΥ.ΨΥ., θα πραγματοποιηθεί το 3ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Εθελοντών με θέμα τις Πρώτες Βοήθειες.

Στόχος του σεμιναρίου είναι η εξάσκηση στην παροχή βασικών Πρώτων Βοηθειών για καταστάσεις που είναι πιθανό να αντιμετωπίζονται στη φοιτητική ζωή*. Το σεμινάριο θα παρουσιάσει ο κ. Ροβίθης Μιχάλης, Καθηγητής Εφαρμογών Επείγουσας και Χειρουργικής Νοσηλευτικής, του Τμήματος Νοσηλευτικής ΣΕΥΠ.

Tο Σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 03/04/2017 και ώρα 17.00 – 19.00 (ώρα προσέλευσης 16.45 στο χώρο του Κέντρου Συμβουλευτικής και Ψυχοκοινωνικής στήριξης).

Λόγω του πρακτικού χαρακτήρα του Σεμιναρίου, ο αριθμός συμμετοχής είναι περιορισμένος και η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη. Προτεραιότητα θα δοθεί στους εθελοντές του ΚΕ.ΣΥ.ΨΥ. (όσοι έχουν πραγματοποιήσει το 1ο και 2ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο) και εφόσον δεν συμπληρωθεί ο αριθμός θέσεων, θα γίνουν δεκτοί όσοι φοιτητές δεν έχουν παρακολουθήσει Εκπαιδευτικό Σεμινάριο εθελοντών ή έχουν παρακολουθήσει μόνο ένα.

Δηλώσεις συμμετοχών έως και την Παρασκευή 30/3/2017 στο email: counselingcenter@staff.teicrete.gr και στο τηλέφωνο 2810-379539, καθημερινά 9.00-13.00. (Θα ενημερωθείτε με σχετικό e-mail για τη συμμετοχή σας ή μη τη Δευτέρα 3/4/2017).

* Το Σεμινάριο δεν αποτελεί κομμάτι της ολοκληρωμένης και πιστοποιημένης εκπαίδευσης στις Πρώτες Βοήθειες, αλλά θα σας δώσει κάποιες πρακτικές δεξιότητες για ατυχήματα ή επείγοντα συμβάντα υγείας που μπορεί να αντιμετωπίσετε στην καθημερινότητά σας.

** Πρώην κτίριο της ΣΕΥΠ, στο βάθος του διαδρόμου, αριστερά πλησίον του Ιατρείου. 

Ημερομηνία: 
28/03/2017