Σεμινάριο: «Τι θέλετε να λέει η επόμενη σελίδα της ζωής σας;»

Η Σχολή Δια Βίου Μάθησης του ΤΕΙ Κρήτης θα υλοποιήσει πρόγραμμα επιμόρφωσης με τίτλο «Τι θέλετε να λέει η επόμενη σελίδα της ζωής σας;» το Σάββατο 27 Μαΐου και 3 Ιουνίου 2017, 4.00-8.00 μ.μ.

Ανακαλύψτε τι είναι αυτό που θέλετε και πώς να το αποκτήσετε …

7 απλά βήματα για να πετύχετε τους στόχους και τα όνειρά σας …

  • Την πρώτη σας δουλειά;
  • Μια προαγωγή;
  • Μια νέα επιχείρηση;
  • Οικονομική ευχέρεια;
  • Βελτιωμένη υγεία;
  • Νέες ή καλύτερες σχέσεις;

Η επιλογή είναι δική σας … Τι θέλετε να λέει η επόμενη σελίδα της ζωής σας;

Κόστος συμμετοχής (συμπεριλαμβανομένου βιβλίου με τη μέθοδο):

  • 50 ευρώ
  • Έκπτωση 30% (στα 35 ευρώ) για φοιτητές του Τ.Ε.Ι. Κρήτης και του Ε.Α.Π., καθώς και για ανέργους και άτομα +65.

Σκοπός σεμιναρίου: Σε αυτό το 8ωρο σεμινάριο θα μάθετε τους τρόπους, τις τεχνικές, τις μικρές καθημερινές συνήθειες που θα μεταμορφώσουν τη ζωή σας. Ένας νέος, φρέσκος αέρας θα δώσει ώθηση στην καθημερινότητα σας και ένα αίσθημα αυτοπεποίθησης και εσωτερικής δύναμης θα σας δώσει την αυτενέργεια να δημιουργήσετε τη ζωή που ονειρεύεστε. Γιατί η κρίση έχει … διπλή όψη. Αυτή που συχνά ξεχνάμε είναι αυτήν της ευκαιρίας.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα έχετε την ευκαιρία πρακτικής εφαρμογής πάνω σε δικούς σας στόχους μέσα από τις διαδραστικές ασκήσεις που συνοδεύουν τις τεχνικές. Επιπλέον εξάσκηση θα μπορείτε να κάνετε μέσα από το βιβλίο «Ασκήσεις Πορείας» της ίδιας της εισηγήτριας, που θα σας δοθεί στο σεμινάριο και που ακολουθεί τη μέθοδο των 7 βημάτων.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί σε 2 ενότητες των τεσσάρων ωρών η κάθε μία , στα δύο Σάββατα. Το επιμελείται και το διδάσκει η Δρ. Αλεξία Μαίρη Τζωρτζάκη, Επίκουρη Καθηγήτρια στην Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας, του ΤΕΙ Κρήτης και Καθηγήτρια-Σύμβουλος (ΣΕΠ) στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

Το κόστος συμμετοχής στο σεμινάριο περιλαμβάνει την παρακολούθηση των 8 ωρών διδασκαλίας, το βιβλίο της εισηγήτριας «Ασκήσεις Πορείας» με τη μέθοδο των 7 βημάτων, μια λίστα με σχετική βιβλιογραφία και τη χορήγηση Βεβαίωσης Συμμετοχής. Το ποσό καταβάλλεται μαζί με την αίτηση:

  • 50 ευρώ
  • Έκπτωση 30% (στα 35 ευρώ) για φοιτητές του Τ.Ε.Ι. Κρήτης και του Ε.Α.Π., καθώς και για ανέργους και άτομα +65.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την υπεύθυνο επικοινωνίας και διοικητικής υποστήριξης του προγράμματος, κ. Παττακού Ιωάννα (email: info@diaviou.teicrete.gr), τηλέφωνο επικοινωνίας: 6932-465385 και 2810-379177 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Αιτήσεις γίνονται δεκτές από 3/5/2017 έως 23/5/2017.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Την αίτηση θα τη βρείτε στο σύνδεσμο «Αίτηση εγγραφής και πληρωμή» στην ιστοσελίδα http://www.diaviou.teicrete.gr/course-category/personal-improvement

Ημερομηνία: 
05/05/2017