Σεμινάριο Ψηφιακών Δεξιοτήτων από την Google

Αν διανύεις το έβδομο εξάμηνο και πάνω στο ΤΕΙ Κρήτης και θέλεις να μάθεις πώς μπορείς να βελτιώσεις την ψηφιακή παρουσία της επιχείρησης που κάνεις πρακτική, το Grow Greek Tourism Online με την υποστήριξη του Γραφείου Διασύνδεσης του ΤΕΙ Κρήτης σε προσκαλεί στο δωρεάν 3ήμερο σεμινάριο, διάρκειας 12 ωρών, πάνω σε ψηφιακές δεξιότητες.

Την Τετάρτη 14/03, την Πέμπτη 15/03, και την Παρασκευή 16/03 σας καλούμε να παρακολουθήσετε το τριήμερο σεμινάριο για να μάθετε περισσότερα για το πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε τα εργαλεία του ψηφιακού marketing στην επιχείρηση που εργάζεστε έτσι ώστε να ενισχύσετε τόσο τις αρμοδιότητες που μπορείτε να αναλάβετε στην πρακτική σας άσκηση όσο και το βιογραφικό σας.

Το σεμινάριο απευθύνεται στους φοιτητές που διανύουν το έβδομο και πάνω εξάμηνό τους στο ΤΕΙ Κρήτης και θα ήθελαν να μάθουν περισσότερα για το ψηφιακό marketing. Μέσα από την 3ήμερη εκπαίδευση, διάρκειας 12 ωρών, θα αποκτήσετε γνώσεις για ένα ευρύ φάσμα εργαλείων και πρακτικών του ψηφιακού marketing π.χ. πώς να δημιουργήσετε και να διαμορφώσετε τη διαδικτυακή παρουσία μίας επιχείρησης (από την ιστοσελίδα έως τη διαφήμιση), πώς να αξιοποιήσετε τις πλατφόρμες Αnalytics, ποιες είναι οι δυνατότητες των μηχανών αναζήτησης αλλά και πως μπορείτε να αξιοποιήσετε τα social media για μια επιτυχημένη online παρουσία. Μετά την ολοκληρωμένη παρακολούθηση του 2ήμερου σεμιναρίου θα λάβετε ηλεκτρονικά, εντός 1 εβδομάδας, βεβαίωση παρακολούθησης.

Για την καλύτερη κατανόηση και προετοιμασία σας εν όψει του 3ήμερου σεμιναρίου, θα μπορούσατε να παρακολουθήσετε τη δωρεάν διαδικτυακή εκπαίδευση μέσω της πλατφόρμας του Grow Greek Tourism Online και να επωφεληθείτε από περαιτέρω εκπαίδευση της Google στο δικό σας ρυθμό. Αφού ολοκληρώσετε την εκπαίδευση μπορείτε να πάρετε και το πιστοποιητικό ολοκλήρωσης με την υπογραφή του Grow Greek Tourism Online της Google και του IAB Europe.

Εγγραφείτε εδώ για το 3ήμερο σεμινάριο του Grow Greek Tourism Online (θα δωθεί σειρά προτεραιότητας)

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί,

από 14 έως και 16  Μαρτίου 2018, 16:30-21:00 (ώρα προσέλευσης 16:00)

Αμφιθέατρο Δ, ΤΕΙ Κρήτης (Ηράκλειο)

Ημερομηνία: 
05/03/2018