Σεμινάριο ψηφιακού μάρκετινγκ πραγματοποιήθηκε από την Google με την υποστήριξη του ΤΕΙ Κρήτης

Την Τετάρτη 14, την Πέμπτη 15, και την Παρασκευή 16 Μαρτίου η Google με την υποστήριξη του ΤΕΙ Κρήτης διοργάνωσαν στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Grow Greek Tourism Online» δωρεάν 3ήμερο σεμινάριο πάνω σε ψηφιακές δεξιότητες για φοιτητές που πραγματοποιούν ή πρόκειται να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση. Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Αμφιθέατρο Δ του ΤΕΙ Κρήτης με σκοπό να ενισχύσει τόσο τις αρμοδιότητες που θα μπορούν οι φοιτητές να αναλάβουν στην πρακτική τους άσκηση όσο και το βιογραφικό τους. Μέσα από την τριήμερη εκπαίδευση οι φοιτητές απέκτησαν γνώσεις για ένα ευρύ φάσμα εργαλείων και πρακτικών του ψηφιακού marketing, όπως:
 

Δημιουργία και διαμόρφωση της διαδικτυακής παρουσίας μιας επιχείρησης

Τι είναι οι μηχανές αναζήτησης και πως τις χρησιμοποιούμε

Πως διαφημιζόμαστε σε άλλα websites και στα social media

Αξιοποίηση των Web Analytics για καλύτερη κατανόηση των επισκεπτών μιας επιχείρησης

Δημιουργία και προετοιμασία ενός βασικού digital marketing plan μιας επιχείρησης

Όσοι επιθυμούν να αξιοποιήσουν το διαδίκτυο στο έπακρο και να ενισχύσουν περαιτέρω τις ψηφιακές τους δεξιότητες, μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν ένα προσαρμοσμένο πλάνο διαδικτυακής εκμάθησης (https://learndigital.withgoogle.com/greektourism) ανάλογα με τις ανάγκες τους. Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, παρέχεται πιστοποιητικό ολοκλήρωσης με την υπογραφή του Grow Greek Tourism Online της Google και του IAB Europe.

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται υπό την Αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς του Υπουργείο Παιδείας, του Υπουργείου Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) και του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).

Ημερομηνία: 
21/03/2018