Ημέρα Καριέρας στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγίου Νικολάου

Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγίου Νικολάου της Σχολής Διοίκησης & Οικονομίας του ΤΕΙ Κρήτης διοργανώνει την Τετάρτη 28/11/2018 και ώρα 11:00 στις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ Κρήτης στον Άγιο Νικόλαο «Ημέρα Καριέρας» για τους φοιτητές και αποφοίτους του Τμήματος.

Η Ημέρα Καριέρας αποτελεί θεσμό στην εκπαίδευση διεθνώς και στόχο έχει τη διασύνδεση της εκπαιδευτικής διαδικασίας με την αγορά εργασίας. Στην εκδήλωση αυτή οι εκπρόσωποι των επιχειρήσεων θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή μέσα από «δια ζώσης» συνεντεύξεις με φοιτητές και απόφοιτους του Τμήματος, να τους αξιολογήσουν και να διερευνήσουν προοπτικές μελλοντικής συνεργασίας μαζί τους, είτε στα πλαίσια της πρακτικής τους άσκησης, είτε στα πλαίσια κανονικής απασχόλησής τους στις επιχειρήσεις τους. Από την άλλη πλευρά,  οι φοιτητές και απόφοιτοι του Τμήματος θα μπορέσουν να ενημερωθούν από τους εκπροσώπους των επιχειρήσεων για τις νέες τάσεις και προοπτικές που διαγράφονται στην αγορά εργασίας, και παράλληλα να βιώσουν μια πολύ σημαντική επαγγελματική εμπειρία, να κάνουν επαγγελματικές επαφές, και να εξοικειωθούν με τη διαδικασία επιλογής προσωπικού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει εξασφαλιστεί η συμμετοχή στην εκδήλωση σημαντικών επιχειρήσεων με έντονη δραστηριότητα σε περιφερειακό, εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Την ευθύνη για τη διοργάνωση της εκδήλωσης έχουν ο Δρ. Χρήστος Λεμονάκης, Επίκουρος Καθηγητής, ΤΕΙ Κρήτης και ο Δρ. Νίκος Τριχάς, Επιστημονικός Συνεργάτης, ΤΕΙ Κρήτης σε συνεργασία με τον Πρόεδρο του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγίου Νικολάου Δρ. Κωνσταντίνο Παναγιωτάκη, Αναπληρωτή Καθηγητή, ΤΕΙ Κρήτης.

Η Ημέρα Καριέρας είναι Ανοιχτή και Δωρεάν και θα χορηγηθεί βεβαίωση συμμετοχής στους συμμετέχοντες. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα προσφερθεί μπουφές με ελαφρύ γεύμα.

Φόρμα δήλωσης συμμετοχής για φοιτητές: https://goo.gl/vyNVtZ

Φόρμα δήλωσης συμμετοχής για επιχειρήσεις: https://goo.gl/DRgoef

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ 28/11/2018

Προσέλευση - Εγγραφές   

11:00 - 11:15

Χαιρετισμοί

11:15 - 11:30

Α΄Ενότητα: Παρουσίαση Προφίλ Εταιρειών από στελέχη επιχειρήσεων

11:30 – 13:00

Διάλειμμα με μπουφέ

13:00 - 13:30

Β΄ Ενότητα: Προσωπική επικοινωνία των επιχειρήσεων με τους Φοιτητές του ΤΕΙ Κρήτης (συλλογή βιογραφικών, προσωπική συνέντευξη, κλπ)

13:30 - 15:00

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία του Τμήματος στο Τηλ. 28410-91103 ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Τμήματος https://www.teicrete.gr/bm/

 

 

 

Ημερομηνία: 
23/11/2018