2η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή της Κοινότητας του ΤΕΙ Κρήτης

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σας προσκαλούμε όλους, μαζί με τις οικογένειές σας και τους φίλους σας, στην 2η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του ΤΕΙ Κρήτης,  που θα γίνει τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 7.00 μ.μ. στο κεντρικό προαύλιο χώρο του ΤΕΙ Κρήτης, στο Ηράκλειο.

Σκοπός της Χριστουγεννιάτικης Γιορτής, είναι η δημιουργία μιας ζεστής ατμόσφαιρας για την σύσφιξη των σχέσεων των μελών της κοινότητάς μας, η βελτίωση της εικόνας του και η ενίσχυση της εξωστρέφειας του Ιδρύματος.

Το καλωσόρισμα στη γιορτή θα αρχίσει στις 7.00 με μουσική από τον συνάδελφο Γιώργο Μαρκάκη σε ρόλο DJ.
Στις 7.30  θα γίνει η φωταγώγηση του δέντρου στην κεντρική αυλή του ΤΕΙ Κρήτης στο Ηράκλειο που θα συνοδευτεί από τα κάλαντα που θα τραγουδήσουν τα παιδία του Παιδικού Σταθμού του Ιδρύματος.  
Θα ακολουθήσει το συγκρότημα κρουστών, οι «Αντικρουστοί», αποτελούμενο από 17 άτομα.
Στις 8.15 θα έχουμε τη χαρά να ακούσουμε τη Μικτή Χορωδία Περιφερειακής Ενότητας Κρήτης σε χριστουγεννιάτικα τραγούδια και άλλα ανάλογα των ημερών υπό τη διεύθυνση της κ.  Λένας Χατζηγεωργίου, αποτελούμενη από 30 άτομα με τη συνοδεία οργάνου.            
Θα ακολουθήσει η συνάδελφος Μαρία Φανουράκη με 2 μουσικούς σε έντεχνα και λαϊκά ελληνικά τραγούδια.       
Στις 9.15, μετά το τέλος του καλλιτεχνικού προγράμματος θα παίξει  ο ραδιοφωνικός σταθμός του ΤΕΙ για μια περίπου ώρα.  

Κατά τη διάρκεια της γιορτής θα πραγματοποιηθεί λαχειοφόρος αγορά με σκοπό την συλλογή χρημάτων για τους ευρισκόμενους σε δύσκολη οικονομική κατάσταση φοιτητές του Ιδρύματος.

Όλοι οι καλλιτέχνες συμμετέχουν αφιλοκερδώς τη γιορτή και για την πραγματοποίηση της  έχουν συμβάλει το Πρυτανικό Συμβούλιο, υπηρεσίες του ΤΕΙ και ομάδες εθελοντών φοιτητών.

Ευελπιστούμε στη δική σας παρουσία αλλά και στήριξη στις μέρες που απομένουν μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου, έτσι ώστε η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή να αποτελέσει μια λαμπρή γιορτή και για να αισθανθούμε όλοι μαζί σαν μια οικογένεια, το Πνεύμα των Χριστουγέννων!

Με εκτίμηση,

Οι Συντονιστές

Ανδρέας Αναστασάκης

Νικολέτα Ράτσικα

Ημερομηνία: 
05/12/2018