Δράσεις των Γεωπονίστας - Σε εξέλιξη

«Ημέρα Μαγείας των Φυτών» στο ΤΕΙ Κρήτης

Η Γεωπονική Σχολή του ΤΕΙ Κρήτης δια του Τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων και η Διεύθυνση Αγροκτήματος του ΤΕΙ Κρήτης, όπως κάθε Μάϊο, διοργανώνουν τηνΚυριακή 22/05/2016 από 10.30 έως 14.30, εκδήλωση αφιερωμένη στον κόσμο των φυτών με τίτλο: 
«Ημέρα Μαγείας των Φυτών»
Χώρος εκδήλωσης: Αγρόκτημα ΤΕΙ Κρήτης (Περιοχή Εσταυρωμένου, Ηράκλειο Κρήτης)
Ο σκοπός της εκδήλωσης αυτής είναι να φέρουν κοντά στο κοινό και ιδιαίτερα στα παιδιά και τους νέους το μαγευτικό κόσμο και την ομορφιά των φυτών και να προβάλουν μέσα από βιωματικές και επιστημονικές δράσεις την σημασία των φυτών στη διατροφή και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής του ανθρώπου. Στόχος επίσης είναι να γίνει κατανοητή η σημαντικότητα της επιστήμης των φυτών για το κοινωνικό, περιβαλλοντικό και οικονομικό τοπίο της χώρας.
Η Είσοδος του κοινού είναι ελεύθερη. 

H αφίσα και το πρόγραμμα της εκδήλωσης βρίσκεται εδώ.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Όσοι από τους παλιούς ή/και νέους ΓΕΩΠΟΝΙΣΤΑΣ ενδιαφέρονται να συμμετέχουν και να βοηθήσουν στην εκδήλωση της Κυριακής παρακαλούνται να προσέλθουν στα γραφεία της Διεύθυνσης Αγροκτήματος του ΤΕΙ Κρήτης ή να επικοινωνήσουν άμεσα με: 

κ. Παπαδημητρίου Μιχάλη: 2810-379413, (micpap@staff.teicrete.gr),
κ. Παπαγεωργίου Γιάννη: 2810-379448, (papageorgiu@staff.teicrete.gr)
κ. Χριστοφορίδη Ρένα: 2810-379486, (rexris@staff.teicrete.gr)

Συμμετοχή Γεωπονίστας στο 1ο Πανόραμα Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού Ανατολικής Κρήτης "Προετοιμάζομαι για Σπουδές και Επάγγελμα"

Μήνυμα Διευθυντή-Κοσμήτορα Σχολής Γεωπονικής Σχολής ΤΕΙ Κρήτης: 
"Θα ήθελα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω πολύ, πολύ, τα νέα μέλη των ΓΕΩΠΟΝΙΣΤΑΣ, Δήμητρα, Νάνσυ, Γιάννη, Ευαγγελία και Μπάμπης (από αριστερά προς τα δεξιά), που συμμετείχαν στο πρόσφατο κάλεσμα μου σε υποστήριξη του περιπτέρου μας ως Γεωπονικής Σχολής (ΣΤΕΓ-ΤΕΤ) ΤΕΙ Κρήτης. Η ad hoc συγκρότηση της ομάδας ΓΕΩΠΟΝΙΣΤΑΣ, που έγινε ακόμα και μετά από αργοπορημένο κάλεσμά μου, με την επιμέλεια της πρώην και νυν Προέδρου του Συλλόγου των φοιτητών μας βοήθησε πάρα πολύ στην υποστήριξη και ανάδειξη του επαγγέλματος του Γεωπόνου Τ.Ε. ακόμα και Π.Ε. (μιας και δίπλα μας ήταν το ανάλογο περίπτερο του ΓΕΩΤΕΕ-Παραρτ. Κρήτης!!), στους τελειόφοιτους Λυκείου και αυριανούς υποψήφιους φοιτητές ΑΕΙ (δλδ, Παν/μίων και ΤΕΙ). Η εκδήλωση αφορούσε τη Διημερίδα «Προετοιμάζομαι για Σπουδές και Επάγγελμα» που έγινε 09-10 Απριλίου 2016, στο 3ο ΓΕΛ Ηρακλείου Κρήτης. Τη διημερίδα συνδιοργάνωσαν η Περιφέρεια Κρήτης, ο Δήμος Ηρακλείου – Αντιδημαρχεία Παιδείας, το Κέντρο Συμβουλευτικής & Προσανατολισμού (ΚΕ.ΣΥ.Π.) η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, η Ομοσπονδία Γονέων Μαθητών Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου, το 3ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου και ο Σύλλογος Γονέων του 3ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου, όλοι σημαντικοί φορείς που μέσα από τη δική μας παρουσία άκουσαν και διαπίστωσαν ότι το επάγγελμα του Γεωπόνου (είτε ΤΕ είτε ΠΕ) έχει αξία και αξίζει ένας υποψήφιος να του δώσει σημασία!!! Και πάλι ένα τεράστιο ευχαριστώ στους Γεωπονίστας μας!!!" 

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΕΩΠΟΝΙΣΤΑΣ ΜΕ ΔΗΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

Η ΟΜΑΔΑ ΓΕΩΠΟΝΙΣΤΑΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΣΤΟ 31ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Η ΟΜΑΔΑ ΓΕΩΠΟΝΙΣΤΑΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΣΤΟ 31ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

-- ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ

-- ΑΥΛΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ